Arş.Gör. MERVE ÇAYIR
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
Karadeniz Teknik Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Fruit-based vegan ice cream-type frozen dessert with aquafaba: effect of fruit types on quality parameters
Erem E.
,
Akdeniz E.
,
Çayir M.
,
İçyer N. C.
,
Toker Ö. S.
JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.60, ss.1-2, 2023 (SCI-Expanded)
Buttermilk as milk powder and whey substitute in compound milk chocolate: Comparative study and optimisation
Rasouli Pirouzian H.
,
Alakas E.
,
Cayir M.
,
Yakisik E.
,
TOKER Ö. S.
,
Kaya S.
, et al.
INTERNATIONAL JOURNAL OF DAIRY TECHNOLOGY
, cilt.74, sa.1, ss.246-257, 2021 (SCI-Expanded)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Endüstriyel Gıda Atıklarından Diyet Lifi Üretimi ve Fizikokimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi
Çayir M.
,
Toker Ö. S.
9th International Istanbul Scientific Research Congress , İstanbul, Türkiye, 14 Mayıs - 15 Kasım 2022, cilt.9, ss.67-68
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
3
Atıf (WoS)
9
H-İndeks (WoS)
1
Atıf (Scopus)
7
H-İndeks (Scopus)
1