Duyurular & Dokümanlar
Eğitim Bilgileri
2017 - Devam Ediyor
2017 - Devam EdiyorDoktora
Karadeniz Teknik Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Kimya Bölümü, Türkiye
2014 - 2015
2014 - 2015Yüksek Lisans
Ege Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği , Türkiye
2009 - 2013
2009 - 2013Lisans
Ege Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye
Yaptığı Tezler
2015
2015Yüksek Lisans
EKŞİ MAYA İLE GLÜTENSİZ EKMEK ÜRETİMİNDE HAMUR REOLOJİSİ VE ÜRÜN ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Ege Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği
Yabancı Diller
B2 Orta Üstü
B2 Orta Üstüİngilizce
Sertifika, Kurs ve Eğitimler
2013
2013BRC/ IFS
Kalite Yönetimi
İzmir Gıda Mühendisliği Odası
2013
2013ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri / Food Safety Management Systems
Kalite Yönetimi
İzmir Gıda Mühendisliği Odası
2012
2012ISO 22002-1:2009 Ön Koşul Programları /Prerequisite Programs
Kalite Yönetimi
İzmir Gıda Mühendisliği Odası
2012
2012ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemleri /Quality Management Systems
Kalite Yönetimi
İzmir Gıda Mühendisliği Odası
Araştırma Alanları
Gıda Mühendisliği
Biyokimya
Gıda, arı ürünleri, tıbbi ve aromatik bitkilerinin biyokimyasal analizleri
Temel Bilimler
Mühendislik ve Teknoloji
Akademik Unvanlar / Görevler
2017 - Devam Ediyor
2017 - Devam EdiyorÖğretim Görevlisi
Karadeniz Teknik Üniversitesi, Maçka Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme
Akademi Dışı Deneyim
2016 - 2017
2016 - 2017Ar-Ge Gıda Mühendisi
VESTEL BEYAZ EŞYA A.Ş
2015 - 2016
2015 - 2016Kalite Kontrol Mühendisi
Anatolia Tarım Ürünleri
Verdiği Dersler
SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
2024
2024The process of pollen transformation into bee bread: changes in bioactivity, bioaccessibility, and microbial dynamics
Değirmenci A., Yıldız O., Boyracı G. M., Er Kemal M., Şimşek Ö.
FOOD & FUNCTION , cilt.15, sa.5, ss.2550-2562, 2024 (SCI-Expanded)
2024
2024An evaluation of the antioxidant potential and in vitro enzyme inhibition profile of selected bryophytes from Northeast Anatolia (Türkiye)
YILDIRIM AKATIN M., AYAZ F. A., BOYRACI G. M., ER KEMAL M., BATAN N., ÇOLAK N.
Journal of Biomolecular Structure and Dynamics , 2024 (SCI-Expanded)
2023
2023Synthesis, antioxidant activity, docking simulation, and computational investigation of novel heterocyclic compounds and Schiff bases from picric acid
Bayrak H., Fahim A. M., Yaylacı Karahalil F., Azafad I., Boyracı G. M., Taflan E.
Journal of Molecular Structure , cilt.1281, 2023 (SCI-Expanded)
2020
2020Determination of natural radioactivity levels and gamma radiation attenuation coefficients in propolis samples and the study of its antioxidant properties
Dizman S., Yıldız O., Boyracı G. M., Kolaylı S.
RADIOCHIMICA ACTA , cilt.108, sa.10, ss.829-837, 2020 (SCI-Expanded)
2020
2020Production and Some Quality Parameters of Sugar Beet Sweets (Pestil and Kome)
Yıldız O., Boyracı G. M.
SUGAR TECH , cilt.22, sa.5, ss.842-852, 2020 (SCI-Expanded)
2020
2020Honeys from some different regions of Azerbaijan: bioactive characteristics based on phenolic profile and antioxidant activity
Degirmenci A., Can Z., Boyraci G. M., Yildiz O., Asadov E., Kolayli S.
JOURNAL OF APICULTURAL RESEARCH , cilt.59, sa.4, ss.390-397, 2020 (SCI-Expanded)
2018
2018Investigating 5-hydroxymethylfurfural formation kinetic and antioxidant activity in heat treated honey from different floral sources
Turkut G. M., Değirmenci A., Yıldız O., Can Z., Cavrar S., Karahalil F. Y., et al.
JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION , cilt.12, sa.4, ss.2358-2365, 2018 (SCI-Expanded)
2016
2016Effect of quinoa flour on gluten-free bread batter rheology and bread quality
Turkut G. M., Cakmak H., KUMCUOĞLU S., TAVMAN Ş.
JOURNAL OF CEREAL SCIENCE , cilt.69, ss.174-181, 2016 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
2023
2023PROPOLİS VE ARI SÜTÜ İÇEREN CİLT KREMİ: ANTİOKSİDAN, ANTİ-HYALÜRONİDAZ VE ANTİMİKROBİYAL AKTİVİTELERİN DEĞERLENDİRMESİ
BOYRACI G. M., Değirmenci A., YILDIZ O., Çelebi Z. B.
Uludağ Arıcılık Dergisi , cilt.23, sa.2, ss.224-238, 2023 (Scopus)
2021
2021Geleneksel Bir Anadolu İçeceği olan Semizotu ve/veya Acı Biber İlaveli Ayranın Fizikokimyasal, Mikrobiyolojik ve Duyusal Özellikleri Üzerine Bir Ön Çalışma
Değirmenci A., Er Kemal M., Boyracı G. M., Kemal M., Yıldız O.
The Black Sea Journal of Sciences , cilt.11, sa.2, ss.486-495, 2021 (Hakemli Dergi)
2019
2019Evaluating Bioactivity and Bioaccessibility Properties of Turkish Propolis Extracts Prepared with Various Solvents
BOYRACI G. M., ER KEMAL M., DEĞİRMENCİ A.
Journal of Apitherapy and Nature , cilt.2, sa.1, ss.7-11, 2019 (Hakemli Dergi)
2018
2018Taze ve Kurutulmuş Kuşburnundan Üretilen Nektarın Bazı Biyokimyasal Özellikleri Üzerine İşlem Sıcaklığının Etkisinin Karşılaştırılması
Değirmenci A., Er Kemal M., Boyracı G. M., Okumuş Yükünç G.
Journal of Apitherapy and Nature , cilt.1, sa.1, ss.20-27, 2018 (Hakemli Dergi)
2015
2015Proteince Zenginleştirilmiş İzmir Gevreğinin Kuruma Davranışının İncelenmesi
Turkut G. M., Çakmak H., Tavman Ş.
PAMUKKALE UNIVERSITY JOURNAL OF ENGINEERING SCIENCES-PAMUKKALE UNIVERSITESI MUHENDISLIK BILIMLERI DERGISI , cilt.21, sa.9, ss.421-427, 2015 (Hakemli Dergi)
2015
2015Dağ çileğinin ( Arbutus unedo L.) ince tabaka kurutulması ve kalite özelliklerinin belirlenmesi
Çakmak H., Bozdoğan N., Boyracı G. M., Kumcuoğlu S., Tavman Ş.
THE JOURNAL OF FOOD , cilt.41, sa.4, ss.227-234, 2015 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
2023
2023In Vitro Digestion Models for Bee Products: The Bioaccessibility of Polyphenols
DEĞİRMENCİ A., BOYRACI G. M., YILDIZ O.
I. INTERNATIONAL APITHERAPY AND NATURE CONGRESS, NAHCİVAN, Azerbaycan, 1 - 03 Haziran 2023, ss.108-117
2023
2023Apiair: Unique Air from Beehives
YILDIZ O., DEĞİRMENCİ A., BOYRACI G. M.
I. INTERNATIONAL APITHERAPY AND NATURE CONGRESS, NAHCİVAN, Azerbaycan, 01 Haziran 2023, ss.118-121
2023
2023Development of Antioxidant-Enriched Jelly Type Candy Formulation Using Propolis Extract
BOYRACI G. M., DEĞİRMENCİ A., YILDIZ O.
I. INTERNATIONAL APITHERAPY AND NATURE CONGRESS, NAHCİVAN, Azerbaycan, 1 - 03 Haziran 2023, ss.97-107
2022
2022Assessment of Antihyaluronidase Activity of Skin Cream Containing Propolis And Royal Jelly
Boyracı G. M., Değirmenci A., Yıldız O.
7. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi, Muğla, Türkiye, 15 - 19 Kasım 2022, ss.91-92
2022
2022The Effect of Different Solvent and Extraction Conditions on the Biological Activity of Propolis Extracts
Değirmenci A., Boyracı G. M., Yıldız O., Kolaylı S.
7. ULUSLARARASI MUĞLA ARICILIK VE ÇAM BALI KONGRESİ, Muğla, Türkiye, 15 - 19 Kasım 2022, ss.107
2022
2022A New Approach to Skin Rejuvenation Effect with Honey Bee Silk Skin Cream
Boyracı G. M., Değirmenci A., Yıldız O.
7. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi, Muğla, Türkiye, 15 - 19 Kasım 2022, ss.28
2021
2021Antioxidant Capacity and α-Glucosidase Inhibitory Effect of Some Bryophyte Species
Yıldırım Akatın M., Ayaz F. A., Boyracı G. M., Er Kemal M., Batan N., Çolak N., et al.
3. Eurasia Biochemical Approaches and Technologies Congress, Antalya, Türkiye, 04 Kasım 2021, ss.1
2021
2021The Effect of Autoclave Sterilization on Microbial Decontamination and Bioactive Properties of Bee Pollen
Değirmenci A., Boyracı G. M., Er Kemal M., Yıldız O.
1st JOINT INTERNATIONAL APITHERAPY CONGRESS, İstanbul, Türkiye, 20 - 26 Mayıs 2021, ss.111-115
2021
2021Honeybee Silk: A Valuable Biomaterial
BOYRACI G. M., DEĞİRMENCİ A., ER KEMAL M., YILDIZ O.
1st JOINT INTERNATIONAL APITHERAPY CONGRESS, 20 - 26 Mayıs 2021, ss.222-226
2021
2021A Natural Androgen Source: Apilarnil (Drone Larvae)
Boyracı G. M., Yıldız O., Kalender H. S.
1st JOINT INTERNATIONAL APITHERAPY CONGRESS,, İstanbul, Türkiye, 20 - 26 Mayıs 2021, ss.93
2018
2018Are Really Bee Bread and Bee Pollen Probiotic?
ER M., TURKUT G. M., DEĞİRMENCİ A., YILDIZ O.
6th International Muğla Beekeeping and Pine Honey Congress, Muğla, Türkiye, 15 - 19 Ekim 2018, ss.188
2018
2018A Natural Alternative to Androgenic Drugs: Apilarnil
TURKUT G. M., ER M., DEĞİRMENCİ A., YILDIZ O.
6th International Muğla Beekeeping and Pine Honey Congress, Muğla, Türkiye, 15 - 19 Ekim 2018, ss.561
2018
2018Investigating Antioxidant and Antimicrobial Activities of Propolis Extracts Prepared with Various Solvents
TURKUT G. M., DEĞİRMENCİ A., ER M., YILDIZ O.
6th International Muğla Beekeeping and Pine Honey Congress, Muğla, Türkiye, 15 - 19 Ekim 2018, ss.172
2018
2018Assessing Total Phenolic Content and Antioxidant Activity of Pollen and Bee Bread by Simulated Human Gastrointestinal System
DEĞİRMENCİ A., ER M., TURKUT G. M., YILDIZ O.
6th International Muğla Beekeeping and Pine Honey Congress, Muğla, Türkiye, 15 - 19 Ekim 2018, ss.153
2017
2017FARKLI pH’LARDA EKSTRAKSİYON İLE ÜRETİLEN ARAPGİR REYHANI İÇECEKLERİNİN ÜRETİM OLANAKLARININ ARAŞTIRILMASI
Yaylacı Karahalil F., Turkut G. M., Yıldız O., Kolaylı S., Okan O. T.
International Symposium on Medicinal, Aromatic and Dye Plants (REYHAN 2017),5-7 October 2017, Malatya/TURKEY, Malatya, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2017, ss.132
2017
2017EVALUATION OF THE EFFECTS OF MODIFIED ATMOSPHERE PACKAGING ON FOOD ANTIOXIDANTS: A REVIEW
DEĞİRMENCİ A., TURKUT G. M., ER M., YILDIZ O.
Central Anatolia Region Third Agriculture and Food Congress, Sivas, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2017, ss.1
2017
2017A NATURAL ANTIMICROBIAL: ALLYL ISOTHIOCYANATE
DEĞİRMENCİ A., ER M., TURKUT G. M., YILDIZ O.
Central Anatolia Region Third Agriculture and Food Congress, Sivas, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2017, ss.1
2017
2017SOME RESEARCHES ON FOOD ORIGINATED ACE-INHIBITORY AND ANTIOXIDANT PEPTIDES
ER M., TEMİZ H., TURKUT G. M., DEĞİRMENCİ A., YILDIZ O.
Central Anatolia Region Third Agriculture and Food Congress, Sivas, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2017, ss.1
2017
2017A VALUABLE FERMENTED FUNCTIONAL FOOD: BEEBREAD
DEĞİRMENCİ A., TURKUT G. M., ER M., YILDIZ O.
Central Anatolia Region Third Agriculture and Food Congress, Sivas, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2017, ss.1
2017
2017THE USAGE OF QUINOA AND BUCKWHEAT IN DEVELOPING GLUTEN-FREE PRODUCTS
TURKUT G. M., DEĞİRMENCİ A., ER M., ÇAKMAK H., TAVMAN Ş.
Central Anatolia Region Third Agriculture and Food Congress, Sivas, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2017, ss.1
2017
2017SOME RESEARCHES ON FOOD ORIGINATED ACE-INHIBITORY AND ANTIOXIDANT PEPTIDES
TURKUT G. M., DEĞİRMENCİ A., ER M., YILDIZ O., TEMİZ H.
Central Anatolia Region Third Agriculture and Food Congress, Sivas, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2017, ss.1
2017
2017SOME RESEARCHES ON FOOD ORIGINATED ACE-INHIBITORY AND ANTIOXIDANT PEPTIDES
ER M., TEMİZ H., TURKUT G. M., DEĞİRMENCİ A., YILDIZ O.
Central Anatolia Region Third Agriculture and Food Congress, Sivas, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2017, ss.1
2017
2017Composition of Origanum majorana L. Essential Oil and Their Possible Uses in Food Systems: A Review
ÇAKMAK H., TURKUT G. M.
INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON MEDICINAL, AROMATIC AND DYE PLANTS, Malatya, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2017, ss.1
2017
2017A TRADITIONAL ANATOLIAN BEVERAGE: KENGER (Gundelia tournefortii)COFFEE
TURKUT G. M., DEĞİRMENCİ A., ER M., YILDIZ O., KOLAYLI S.
INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON MEDICINAL, AROMATIC AND DYE PLANTS, Malatya, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2017, ss.1
2017
2017TRADITIONAL HERBY-HOT AYRAN FROM PUTURGE-MALATYA
TURKUT G. M., ER M., DEĞİRMENCİ A., YILDIZ O.
INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON MEDICINAL, AROMATIC AND DYE PLANTS, Malatya, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2017, ss.1
2017
2017THE ANTIOXIDANT AND ANTIMICROBIAL POTENTIAL OF MALVA SYLVESTRIS L. LEAVES AND FLOWERS
TURKUT G. M., ÇAKMAK H.
INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON MEDICINAL, AROMATIC AND DYE PLANTS, Malatya, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2017, ss.1
2017
2017A OCIMUM BASILICUM DERIVATIVE AS A NEW ACID-BASE INDICATOR
BULUT V. N., YILDIZ O., TURKUT G. M.
INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON MEDICINAL, AROMATIC AND DYE PLANTS, Malatya, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2017, ss.1
2017
2017THE DETERMINATION OF THE RADIOACTIVE RAY ABSORPTION CAPACITY OF HAZELNUT KERNEL DISCS
Dizman S., YILDIZ O., ER M., DEĞİRMENCİ A., TURKUT G. M., KOLAYLI S.
IX. International Congress on Hazelnut, Samsun, Türkiye, 15 - 17 Ağustos 2017, ss.1
2016
2016Gluten-Free Sourdough Bread Properties and Dough Rheology
TURKUT G. M., TAVMAN Ş.
15th International Cereal and Bread Congress, İstanbul, Türkiye, 18 - 21 Nisan 2016, ss.120
2015
2015Effect of Chickpea Flour on Gluten-free Bread Dough Rheology
Niederhofer J., TURKUT G. M., ÇAKMAK H., TAVMAN Ş.
IFT (Institute of Food Technologists), Chicago, Amerika Birleşik Devletleri, 11 - 14 Temmuz 2015, ss.1
2015
2015Rheological Properties of Gluten-free Bread Dough with Quinoa Flour
TURKUT G. M., ÇAKMAK H., TAVMAN Ş.
IFT (Institute of Food Technologists), Chicago, Amerika Birleşik Devletleri, 11 - 14 Temmuz 2015, ss.1
2015
2015Proteince Zenginleştirilmiş İzmir Gevreğinin Kuruma Davranışının İncelenmesi
Turkut G. M., Çakmak H., Tavman Ş.
Pamukkale Gıda Sempozyumu 3 “Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar", Denizli, Türkiye, 13 - 15 Mayıs 2015, ss.102-103
2015
2015DAĞ ÇİLEĞİNİN (ARBUTUS UNEDO L.) KURUMA KİNETİĞİNİN İNCELENMESİ VE KALİTE ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Turkut G. M., Bozdoğan N., Çakmak H., Kumcuoğlu S., Tavman Ş.
Pamukkale Gıda Sempozyumu 3 “Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar", Denizli, Türkiye, 13 - 15 Mayıs 2015, ss.93-94
2014
2014İzmir Gevreğinin Zenginleştirilmesiyle Çerezlik Ürün Geliştirilmesi
Turkut G. M., Kılıç Ö.
ISPARTEK-2014 PROJE PAZARI, Isparta, Türkiye, 14 - 16 Mayıs 2014, ss.1
2013
2013Enrichment of Traditional Izmir Gevrek with Dairy Products
ÇAKMAK H., KILIÇ Ö., TURKUT G. M., YAZAR G., TAVMAN Ş.
2. Traditional Food from Adriatic to Caucasu, Ohrid – Struga, Makedonya, 24 - 26 Eylül 2013, ss.1
17
17SOME RESEARCHES ON FOOD ORIGINATED ACE-INHIBITORY AND ANTIOXIDANT PEPTIDES
TURKUT G. M., DEĞİRMENCİ A., ER M., YILDIZ O., TEMİZ H.
Central Anatolia Region Third Agriculture and Food Congress, Sivas, Türkiye, 26 - 28 Ekim 0017, ss.1
Kitap & Kitap Bölümleri
2021
2021Doğal Bir Androjen Kaynağı: Apilarnil (Erkek Arı Larvası)
Boyracı G. M., Yıldız O., Kalender H. S.
Türkiye Klinikleri Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp, Atayoğlu AT, Editör, Türkiye Klinikleri Yayınevi, Ankara, ss.141-144, 2021
2018
2018ANTİOKSİDAN PEPTİTLER:Oluşum mekanizmaları, İzolasyon Teknikleri, Kaynakları
Er Kemal M., Boyracı G. M., Kemal M., Okumuş Yükünç G.
Antioksidanlar ve Tayin Yöntemleri, Prof.Dr.Sevgi KOLAYLI,Doç.Dr. Hüseyin ŞAHİN, Editör, Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, ss.186-198, 2018
Desteklenen Projeler
2023 - Devam Ediyor
2023 - Devam EdiyorÇay ve Fındık Esaslı Kozmetik Ürünlerin Geliştirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
YILDIZ O. (Yürütücü), DEĞİRMENCİ A., BOYRACI G. M.
2024 - 2027
2024 - 2027Doğal Yetişme Ortamından Elde Edilen Kara Mürverin (Sambucus nigra L. ) Meyve Özellikleri ve Kimyasal Karakterizasyonu
Diğer Resmi Kurumlarca Desteklenen Proje
Değirmenci A., Boyracı G. M., Yıldız O., İslam A.
2023 - 2024
2023 - 2024NEET’ler (Ne İstihdamda Ne Eğitimde olan Gençler) Pazara Erişiyor
AB Destekli Diğer Projeler
(Proje Özeti)
Boyracı G. M., Değirmenci A.
2022 - 2024
2022 - 2024APİTERAPİK DEĞERİ OLAN FERMENTE BİR ÜRÜN: ENDÜSTRİYEL PERGA
TÜBİTAK Projesi
Yıldız O. (Yürütücü), Değirmenci A., Şimşek Ö., Boyracı G. M., Er Kemal M.
2021 - 2024
2021 - 2024Farklı Çözücü ve Ekstraksiyon Şartlarının Propolis Özütlerinin Biyolojik Aktivitesine Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
YILDIZ O. (Yürütücü), DEĞİRMENCİ A., KOLAYLI S., BOYRACI G. M.
2020 - 2023
2020 - 2023Potansiyel Antimikrobiyal ve Antioksidan Maddeleri Olarak Yeni Spirooksindol Yapılarının Sentezi ve Biyolojik Olarak Değerlendirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
BAYRAK H. (Yürütücü), YAYLACI KARAHALİL F., TURKUT G. M.
2020 - 2021
2020 - 2021Karadeniz Bölgesi’nden Toplanacak Olan Bazı Briyofit TürlerininAntioksidan Kapasiteleri, Fenolik İçerikleri ve Enzim İnhibisyon Aktivitelerininİncelenmesi
TÜBİTAK Projesi
Yıldırım Akatın M. (Yürütücü), Batan N., Ayaz F. A., Boyracı G. M., Er Kemal M.
2019 - 2020
2019 - 2020Glutarimid Türevi Azol Bileşiklerin Schiff ve Mannich Bazlarının Sentezi ile Antimikrobiyal Aktivitelerinin ve Antioksidan Kapasitelerinin İncelenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
BULUT V. N. (Yürütücü), BAYRAK H., TOSUN O., ER M., TURKUT G. M., YILDIRIM AKATIN M., et al.
2014 - 2015
2014 - 2015Eksi Maya ile Glütensiz Ekmek Üretiminde Hamur Reolojisi ve Ürün Özelliklerinin Belirlenmesi
TÜBİTAK Projesi
2012 - 2013
2012 - 2013İzmir Gevreğinin Zenginleştirilmesiyle Çerezlik Ürün Geliştirilmesi
TÜBİTAK Projesi
Bilimsel Dergilerdeki Faaliyetler
2017 - Devam Ediyor
2017 - Devam EdiyorEditör
Bilimsel Hakemlikler
Şubat 2024
Şubat 2024JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION
SCI Kapsamındaki Dergi
Ocak 2024
Ocak 2024JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION
SCI Kapsamındaki Dergi
Eylül 2023
Eylül 2023JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION
SCI Kapsamındaki Dergi
Mart 2020
Mart 2020JOURNAL OF APICULTURAL RESEARCH
SCI Kapsamındaki Dergi
Şubat 2020
Şubat 2020JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION
SCI Kapsamındaki Dergi
Nisan 2019
Nisan 2019JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION
SCI Kapsamındaki Dergi
Mart 2019
Mart 2019Journal of Apitheraphy and Nature
Diğer Dergiler
Ocak 2018
Ocak 2018Journal of Apitheraphy and Nature
Diğer Dergiler
Etkinlik Organizasyonlarındaki Görevler
Mayıs 2024
Mayıs 2024II. Uluslararası Apiterapi ve Doğa Kongresi IANCO24
Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu
Boyracı G. M., Değirmenci A., Er Kemal M., Okumuş Yükünç G., Kemal M., Yıldız O.
Trabzon, Türkiye
Haziran 2023
Haziran 2023I. ULUSLARARASI APİTERAPİ VE DOĞA KONGRESİ IANCO23
Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu
Boyracı G. M., Değirmenci A., Yıldız O.
Nakhchivan, Azerbaycan
Mayıs 2021
Mayıs 2021I. ULUSLARARASI APITERAPİ KONGRESİ
Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu
Boyracı G. M., Değirmenci A., Yıldız O., Er Kemal M.
İstanbul, Türkiye
Ödüller
Mayıs 2023
Mayıs 2023Altın Madalya
İstanbul Uluslararası Buluş Fuarı (Isıf) 2023
Kasım 2022
Kasım 2022İNOVASYON KATEGORİSİ-ALTIN MADALYA
Türkiye Arılar Birliği
Kasım 2022
Kasım 2022Uluslararası Katılımlı Türkiye Arıcılık Ödülleri İnovasyon Kategorisi Altın Madalya
Türkiye Arı Yetiştiricileri Merkez Birliği
Atıflar
Toplam Atıf Sayısı (WOS): 171
h-indeksi (WOS): 5
Yayıncılık Etkinlikleri
2023 - 2023
2023 - 2023Hayatın İçinden Programı- Güvenilir Gıdaya Erişim
Radyo Programı
Boyracı G. M.
2023 - 2023
2023 - 2023Hayatın İçinden Programı- Afet Bölgelerinde Gıda Güvenliği
Radyo Programı
Er Kemal M., Boyracı G. M.
Bilimsel Araştırma / Çalışma Grubu Üyelikleri
2018 - Devam Ediyor
2018 - Devam Ediyor