Genel Bilgiler

Kurum Bilgileri: Maçka Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme, Gıda Kalite Kontrol Ve Analizi
WoS Araştırma Alanları: Tarım ve Çevre Bilimleri (Age), Temel Bilimler (Sci), Tarım Bilimleri, Gıda Bilimi ve Teknolojisi, Kimya Multidisipliner
Avesis Araştırma Alanları: Gıda Mühendisliği, Gıda Mikrobiyolojisi, Gıda Hijyeni ve Sanitasyonu, Gıda İşleme (Pastörizasyon,Sterilizasyon, Soğutma, Kurutma), Gıda Biyokimyası, Gıda Analizleri, Biyokimya, Temel Bilimler
Metrikler

Yayın

56

Yayın (WoS)

10

Yayın (Scopus)

11

Atıf (WoS)

220

H-İndeks (WoS)

6

Atıf (Scopus)

266

H-İndeks (Scopus)

6

Atıf (Scholar)

353

H-İndeks (Scholar)

7

Atıf (TrDizin)

2

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Sobiad)

40

H-İndeks (Sobiad)

3

Atıf (Diğer Toplam)

3

Proje

13

Fikri Mülkiyet

3

Açık Erişim

5
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
İletişim