Yayınlar & Eserler

Makaleler 18
Tümü (18)
SCI-E, SSCI, AHCI (10)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (10)
Scopus (11)
TRDizin (4)
Diğer Yayınlar (4)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 36

2. Comparison of Antioxidant and Antimicrobial Activity of Some Propolis Extracts Available for Sale

II. International Apitherapy and Nature Congress, Trabzon, Türkiye, 8 - 10 Mayıs 2024, (Özet Bildiri)

3. Production of Propolis Added Oral Strips Enriched with Natural Antioxidants

II. International Apitherapy and Nature Congress, Trabzon, Türkiye, 8 - 10 Mayıs 2024, ss.11-19, (Tam Metin Bildiri)

4. Apiair: Unique Air from Beehives

I. International Apitherapy and Nature Congress, Nakhchivan, Azerbaycan, 01 Haziran 2023, ss.118-121, (Tam Metin Bildiri)

5. In Vitro Digestion Models for Bee Products: The Bioaccessibility ofPolyphenols

I. International Apitherapy and Nature Congress, Nakhchivan, Azerbaycan, 1 - 03 Haziran 2023, ss.108-117, (Tam Metin Bildiri)

6. Development of Antioxidant-Enriched Jelly Type Candy Formulation Using Propolis Extract

I. International Apitherapy and Nature Congress, Nakhchivan, Azerbaycan, 1 - 03 Haziran 2023, ss.97-107, (Tam Metin Bildiri)

7. Assessment of Antihyaluronidase Activity of Skin Cream Containing Propolis And Royal Jelly

7. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi, Muğla, Türkiye, 15 - 19 Kasım 2022, ss.91-92, (Özet Bildiri)

8. The Effect of Different Solvent and Extraction Conditions on the Biological Activity of Propolis Extracts

7. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi, Muğla, Türkiye, 15 - 19 Kasım 2022, ss.107, (Özet Bildiri)

9. A New Approach to Skin Rejuvenation Effect with Honey Bee Silk Skin Cream

7. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi, Muğla, Türkiye, 15 - 19 Kasım 2022, ss.28, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

10. Antioxidant Capacity and α-Glucosidase Inhibitory Effect of Some Bryophyte Species

3. Eurasia Biochemical Approaches and Technologies Congress, Antalya, Türkiye, 04 Kasım 2021, ss.1, (Özet Bildiri)

11. Honeybee Silk: A Valuable Biomaterial

1st Joint International Apitherapy Congress, Nakhchivan, Azerbaycan, 20 - 26 Mayıs 2021, ss.222-226, (Tam Metin Bildiri)

12. The Effect of Autoclave Sterilization on Microbial Decontamination and Bioactive Properties of Bee Pollen

1st Joint International Apitherapy Congress, İstanbul, Türkiye, 20 - 26 Mayıs 2021, ss.111-115, (Tam Metin Bildiri)

13. A Natural Androgen Source: Apilarnil (Drone Larvae)

1st Joint International Apitherapy Congress, İstanbul, Türkiye, 20 - 26 Mayıs 2021, ss.93, (Özet Bildiri)

14. Assessing Total Phenolic Content and Antioxidant Activity of Pollen and Bee Bread by Simulated Human Gastrointestinal System

6th International Muğla Beekeeping and Pine Honey Congress, Muğla, Türkiye, 15 - 19 Ekim 2018, ss.153, (Özet Bildiri)

15. Are Really Bee Bread and Bee Pollen Probiotic?

6th International Muğla Beekeeping and Pine Honey Congress, Muğla, Türkiye, 15 - 19 Ekim 2018, ss.188, (Tam Metin Bildiri)

16. Investigating Antioxidant and Antimicrobial Activities of Propolis Extracts Prepared with Various Solvents

6th International Muğla Beekeeping and Pine Honey Congress, Muğla, Türkiye, 15 - 19 Ekim 2018, ss.172, (Tam Metin Bildiri)

17. A Natural Alternative to Androgenic Drugs: Apilarnil

6th International Muğla Beekeeping and Pine Honey Congress, Muğla, Türkiye, 15 - 19 Ekim 2018, ss.561, (Tam Metin Bildiri)

18. Farklı pH’larda Ekstraksiyon İle Üretilen Arapgir Reyhanı İçeceklerinin Üretim Olanaklarının Araştırılması

International Symposium on Medicinal, Aromatic and Dye Plants (REYHAN 2017),5-7 October 2017, Malatya/TURKEY, Malatya, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2017, ss.132, (Özet Bildiri)

19. The antioxidant and antimicrobial potential of mallow (Malva sylvestris L.) leaves and flowers

International Symposium on Medicinal, Aromatic and Dye Plants, Malatya, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2017, ss.351, (Özet Bildiri)

20. EVALUATION OF THE EFFECTS OF MODIFIED ATMOSPHERE PACKAGING ON FOOD ANTIOXIDANTS: A REVIEW

Central Anatolia Region Third Agriculture and Food Congress, Sivas, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2017, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

21. A NATURAL ANTIMICROBIAL: ALLYL ISOTHIOCYANATE

Central Anatolia Region Third Agriculture and Food Congress, Sivas, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2017, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

22. SOME RESEARCHES ON FOOD ORIGINATED ACE-INHIBITORY AND ANTIOXIDANT PEPTIDES

Central Anatolia Region Third Agriculture and Food Congress, Sivas, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2017, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

23. A VALUABLE FERMENTED FUNCTIONAL FOOD: BEEBREAD

Central Anatolia Region Third Agriculture and Food Congress, Sivas, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2017, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

24. THE USAGE OF QUINOA AND BUCKWHEAT IN DEVELOPING GLUTEN-FREE PRODUCTS

Central Anatolia Region Third Agriculture and Food Congress, Sivas, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2017, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

25. A Traditional Anatolian Beverage: Kenger (Gundelia Tournefortii) Coffee

International Symposium on Medicinal, Aromatic and Dye Plants,, Malatya, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2017, ss.1, (Özet Bildiri)

26. Traditional Herby-Hot Ayran From Puturge-Malatya

International Symposium on Medicinal, Aromatic and Dye Plants,, Malatya, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2017, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

27. A OCIMUM BASILICUM DERIVATIVE AS A NEW ACID-BASE INDICATOR

International Symposium on Medicinal, Aromatic and Dye Plants,, Malatya, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2017, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

28. Composition of Origanum majorana L. Essential Oil and Their Possible Uses in Food Systems: A Review

International Symposium on Medicinal, Aromatic and Dye Plants,, Malatya, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2017, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

29. The Determination Of The Radioactive Ray Absorption Capacity Of Hazelnut Kernel Discs

IX. International Congress on Hazelnut, Samsun, Türkiye, 15 - 17 Ağustos 2017, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

30. Gluten-Free Sourdough Bread Properties and Dough Rheology

15th International Cereal and Bread Congress, İstanbul, Türkiye, 18 - 21 Nisan 2016, ss.120, (Özet Bildiri)

31. Rheological Properties of Gluten-free Bread Dough with Quinoa Flour

IFT (Institute of Food Technologists), Chicago, Amerika Birleşik Devletleri, 11 - 14 Temmuz 2015, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

32. Effect of Chickpea Flour on Gluten-free Bread Dough Rheology

IFT (Institute of Food Technologists), Chicago, Amerika Birleşik Devletleri, 11 - 14 Temmuz 2015, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

33. Dağ Çileğinin (Arbutus Unedo L.) Kuruma Kinetiğinin İncelenmesi Ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi

Pamukkale Gıda Sempozyumu 3 “Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar", Denizli, Türkiye, 13 - 15 Mayıs 2015, ss.93-94, (Özet Bildiri)

34. Proteince Zenginleştirilmiş İzmir Gevreğinin Kuruma Davranışının İncelenmesi

Pamukkale Gıda Sempozyumu 3 “Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar", Denizli, Türkiye, 13 - 15 Mayıs 2015, ss.102-103, (Özet Bildiri)

35. İzmir Gevreğinin Zenginleştirilmesiyle Çerezlik Ürün Geliştirilmesi

ISPARTEK-2014 PROJE PAZARI, Isparta, Türkiye, 14 - 16 Mayıs 2014, ss.1, (Yayınlanmadı)

36. Enrichment of Traditional Izmir Gevrek with Dairy Products

2. Traditional Food from Adriatic to Caucasu, Ohrid – Struga, Makedonya, 24 - 26 Eylül 2013, ss.1, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 2

1. Doğal Bir Androjen Kaynağı: Apilarnil (Erkek Arı Larvası)

Türkiye Klinikleri Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp, Atayoğlu AT, Editör, Türkiye Klinikleri Yayınevi, Ankara, ss.141-144, 2021

2. ANTİOKSİDAN PEPTİTLER:Oluşum mekanizmaları, İzolasyon Teknikleri, Kaynakları

Antioksidanlar ve Tayin Yöntemleri, Prof.Dr.Sevgi KOLAYLI,Doç.Dr. Hüseyin ŞAHİN, Editör, Ankara Nobel Tıp Kitabevleri, Ankara, ss.186-198, 2018
Metrikler

Yayın

56

Yayın (WoS)

10

Yayın (Scopus)

11

Atıf (WoS)

220

H-İndeks (WoS)

6

Atıf (Scopus)

266

H-İndeks (Scopus)

6

Atıf (Scholar)

353

H-İndeks (Scholar)

7

Atıf (TrDizin)

2

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Sobiad)

40

H-İndeks (Sobiad)

3

Atıf (Diğer Toplam)

3

Proje

13

Fikri Mülkiyet

3

Açık Erişim

5
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları