Makaleler
18
Tümü (18)
SCI-E, SSCI, AHCI (10)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (10)
Scopus (11)
TRDizin (4)
Diğer Yayınlar (4)
3. An evaluation of the antioxidant potential and in vitro enzyme inhibition profile of selected bryophytes from Northeast Anatolia (Türkiye)
JOURNAL OF BIOMOLECULAR STRUCTURE & DYNAMICS
, cilt.43, sa.14, ss.7567-7579, 2025 (SCI-Expanded, Scopus)
13. Evaluating Bioactivity and Bioaccessibility Properties of Turkish Propolis Extracts Prepared with Various Solvents
Journal of Apitherapy and Nature
, cilt.2, sa.1, ss.7-11, 2019 (Hakemli Dergi)
18. Proteince Zenginleştirilmiş İzmir Gevreğinin Kuruma Davranışının İncelenmesi
PAMUKKALE UNIVERSITY JOURNAL OF ENGINEERING SCIENCES-PAMUKKALE UNIVERSITESI MUHENDISLIK BILIMLERI DERGISI
, cilt.21, sa.9, ss.421-427, 2015 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
36
1. A Specific Lab Strain Isolated From Bee Bread: May Leuconostoc pseudomesenteroides Play Role in The Fermentation Process Of Bee Pollen?
8. International Muğla Beekeeping and Pine Honey Congress, Muğla, Türkiye, 24 - 27 Kasım 2024, (Özet Bildiri)
8. The Effect of Different Solvent and Extraction Conditions on the Biological Activity of Propolis Extracts
7. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi, Muğla, Türkiye, 15 - 19 Kasım 2022, ss.107, (Özet Bildiri)
13. A Natural Androgen Source: Apilarnil (Drone Larvae)
1st Joint International Apitherapy Congress, İstanbul, Türkiye, 20 - 26 Mayıs 2021, ss.93, (Özet Bildiri)
19. The antioxidant and antimicrobial potential of mallow (Malva sylvestris L.) leaves and flowers
International Symposium on Medicinal, Aromatic and Dye Plants, Malatya, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2017, ss.351, (Özet Bildiri)
20. EVALUATION OF THE EFFECTS OF MODIFIED ATMOSPHERE PACKAGING ON FOOD ANTIOXIDANTS: A REVIEW
Central Anatolia Region Third Agriculture and Food Congress, Sivas, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2017, ss.1, (Tam Metin Bildiri)
21. A NATURAL ANTIMICROBIAL: ALLYL ISOTHIOCYANATE
Central Anatolia Region Third Agriculture and Food Congress, Sivas, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2017, ss.1, (Tam Metin Bildiri)
22. SOME RESEARCHES ON FOOD ORIGINATED ACE-INHIBITORY AND ANTIOXIDANT PEPTIDES
Central Anatolia Region Third Agriculture and Food Congress, Sivas, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2017, ss.1, (Tam Metin Bildiri)
23. A VALUABLE FERMENTED FUNCTIONAL FOOD: BEEBREAD
Central Anatolia Region Third Agriculture and Food Congress, Sivas, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2017, ss.1, (Tam Metin Bildiri)
24. THE USAGE OF QUINOA AND BUCKWHEAT IN DEVELOPING GLUTEN-FREE PRODUCTS
Central Anatolia Region Third Agriculture and Food Congress, Sivas, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2017, ss.1, (Tam Metin Bildiri)
25. A Traditional Anatolian Beverage: Kenger (Gundelia Tournefortii) Coffee
International Symposium on Medicinal, Aromatic and Dye Plants,, Malatya, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2017, ss.1, (Özet Bildiri)
26. Traditional Herby-Hot Ayran From Puturge-Malatya
International Symposium on Medicinal, Aromatic and Dye Plants,, Malatya, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2017, ss.1, (Tam Metin Bildiri)
27. A OCIMUM BASILICUM DERIVATIVE AS A NEW ACID-BASE INDICATOR
International Symposium on Medicinal, Aromatic and Dye Plants,, Malatya, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2017, ss.1, (Tam Metin Bildiri)
28. Composition of Origanum majorana L. Essential Oil and Their Possible Uses in Food Systems: A Review
International Symposium on Medicinal, Aromatic and Dye Plants,, Malatya, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2017, ss.1, (Tam Metin Bildiri)
29. The Determination Of The Radioactive Ray Absorption Capacity Of Hazelnut Kernel Discs
IX. International Congress on Hazelnut, Samsun, Türkiye, 15 - 17 Ağustos 2017, ss.1, (Tam Metin Bildiri)
30. Gluten-Free Sourdough Bread Properties and Dough Rheology
15th International Cereal and Bread Congress, İstanbul, Türkiye, 18 - 21 Nisan 2016, ss.120, (Özet Bildiri)
31. Rheological Properties of Gluten-free Bread Dough with Quinoa Flour
IFT (Institute of Food Technologists), Chicago, Amerika Birleşik Devletleri, 11 - 14 Temmuz 2015, ss.1, (Tam Metin Bildiri)
32. Effect of Chickpea Flour on Gluten-free Bread Dough Rheology
IFT (Institute of Food Technologists), Chicago, Amerika Birleşik Devletleri, 11 - 14 Temmuz 2015, ss.1, (Tam Metin Bildiri)
33. Dağ Çileğinin (Arbutus Unedo L.) Kuruma Kinetiğinin İncelenmesi Ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
Pamukkale Gıda Sempozyumu 3 “Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar", Denizli, Türkiye, 13 - 15 Mayıs 2015, ss.93-94, (Özet Bildiri)
34. Proteince Zenginleştirilmiş İzmir Gevreğinin Kuruma Davranışının İncelenmesi
Pamukkale Gıda Sempozyumu 3 “Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar", Denizli, Türkiye, 13 - 15 Mayıs 2015, ss.102-103, (Özet Bildiri)
35. İzmir Gevreğinin Zenginleştirilmesiyle Çerezlik Ürün Geliştirilmesi
ISPARTEK-2014 PROJE PAZARI, Isparta, Türkiye, 14 - 16 Mayıs 2014, ss.1, (Yayınlanmadı)
36. Enrichment of Traditional Izmir Gevrek with Dairy Products
2. Traditional Food from Adriatic to Caucasu, Ohrid – Struga, Makedonya, 24 - 26 Eylül 2013, ss.1, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar
2
1. Doğal Bir Androjen Kaynağı: Apilarnil (Erkek Arı Larvası)
Türkiye Klinikleri Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp, Atayoğlu AT, Editör, Türkiye Klinikleri Yayınevi, Ankara, ss.141-144, 2021
Metrikler
Yayın (WoS)
10
Yayın (Scopus)
11
Atıf (WoS)
220
H-İndeks (WoS)
6
Atıf (Scopus)
266
H-İndeks (Scopus)
6
Atıf (Scholar)
353
H-İndeks (Scholar)
7
Atıf (TrDizin)
2
H-İndeks (TrDizin)
1
Atıf (Sobiad)
40
H-İndeks (Sobiad)
3
Atıf (Diğer Toplam)
3
Proje
13
Fikri Mülkiyet
3