-
2017 - 2025 Doktora
Karadeniz Teknik Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Kimya Bölümü, Türkiye
-
2014 - 2015 Yüksek Lisans
Ege Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği , Türkiye
-
2009 - 2013 Lisans
Ege Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye
-
2025 Doktora
TÜRK ÇAYININ (Camellia sinensis ) BİYOAKTİF ÖZELLİKLERİNİN ARAŞTIRILMASI, GIDA VE KOZMETİK AMAÇLI ÜRÜNLERİN GELİŞTİRİLMESİ
Karadeniz Teknik Üniversitesi, Maçka Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme
-
2015 Yüksek Lisans
EKŞİ MAYA İLE GLÜTENSİZ EKMEK ÜRETİMİNDE HAMUR REOLOJİSİ VE ÜRÜN ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Ege Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği
-
B2 Orta Üstü İngilizce
-
2013BRC/ IFS
Kalite Yönetimi , İzmir Gıda Mühendisliği Odası
-
2013ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri / Food Safety Management Systems
Kalite Yönetimi , İzmir Gıda Mühendisliği Odası
-
2012ISO 22002-1:2009 Ön Koşul Programları /Prerequisite Programs
Kalite Yönetimi , İzmir Gıda Mühendisliği Odası
-
2012ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemleri /Quality Management Systems
Kalite Yönetimi , İzmir Gıda Mühendisliği Odası