-
2025 - Devam Ediyor İsabella Üzümü İçeren Yüksek Katma Değerli Krem ve Losyon Üretilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Y.Lisans
YILDIZ O. (Yürütücü), ÇELEBİ Z. B., DEĞİRMENCİ A., BOYRACI G. M.
-
2025 - Devam Ediyor Aronya İçeren Yüksek Katma Değerli Ürünlerin Üretilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Y.Lisans
YILDIZ O. (Yürütücü), BOYRACI G. M., DEĞİRMENCİ A., GÜZELDAL Ö.
-
2024 - 2027 Doğal Yetişme Ortamından Elde Edilen Kara Mürverin (Sambucus nigra L. ) Meyve Özellikleri ve Kimyasal Karakterizasyonu
-
2024 - 2025 Farklı Ekstraksiyon Yöntemleriyle Üretilen Fındık Zarı Ekstraktlarının Soğuk Çay Üretiminde Kullanılması
TÜBİTAK Projesi , 2209-B - Sanayiye Yönelik Lisans Araştırma Projeleri Destekleme Programı
-
2023 - 2024 NEET’ler (Ne İstihdamda Ne Eğitimde olan Gençler) Pazara Erişiyor
-
2022 - 2024 Apiterapik Değeri Olan Fermente Bir Ürün: Endüstriyel Perga
TÜBİTAK Projesi , 1505 - Üniversite-Sanayi İşbirliği Destek Programı
Yıldız O. (Yürütücü), Değirmenci A., Şimşek Ö., Boyracı G. M., Er Kemal M.
-
2021 - 2024 Farklı Çözücü ve Ekstraksiyon Şartlarının Propolis Özütlerinin Biyolojik Aktivitesine Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
YILDIZ O. (Yürütücü), DEĞİRMENCİ A., KOLAYLI S., BOYRACI G. M.
-
2020 - 2023 Potansiyel Antimikrobiyal ve Antioksidan Maddeleri Olarak Yeni Spirooksindol Yapılarının Sentezi ve Biyolojik Olarak Değerlendirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
BAYRAK H. (Yürütücü), YAYLACI KARAHALİL F., TURKUT G. M.
-
2020 - 2021 Karadeniz Bölgesi’nden Toplanacak Olan Bazı Briyofit TürlerininAntioksidan Kapasiteleri, Fenolik İçerikleri ve Enzim İnhibisyon Aktivitelerininİncelenmesi
TÜBİTAK Projesi , 1002 - Hızlı Destek Programı
Yıldırım Akatın M. (Yürütücü), Batan N., Ayaz F. A., Boyracı G. M., Er Kemal M.
-
2019 - 2020 Glutarimid Türevi Azol Bileşiklerin Schiff ve Mannich Bazlarının Sentezi ile Antimikrobiyal Aktivitelerinin ve Antioksidan Kapasitelerinin İncelenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Alt Yapı
BULUT V. N. (Yürütücü), BAYRAK H., TOSUN O., ER M., TURKUT G. M., YILDIRIM AKATIN M., et al.
-
2014 - 2015 Eksi Maya ile Glütensiz Ekmek Üretiminde Hamur Reolojisi ve Ürün Özelliklerinin Belirlenmesi
TÜBİTAK Projesi , 2210-c Yurt İçi Öncelikli Alanlar Yüksek Lisans Burs Programı
-
2012 - 2013 İzmir Gevreğinin Zenginleştirilmesiyle Çerezlik Ürün Geliştirilmesi
TÜBİTAK Projesi , 2209-B - Sanayiye Yönelik Lisans Araştırma Projeleri Destekleme Programı
Boyracı G. M. (Yürütücü)