Desteklenen Projeler
10
-
2025 - Devam Ediyor Karbon Noktalar Temelli Gıda Ambalajı ile Su Ürünlerinin Raf Ömrünün Uzatılması
-
2018 - 2019 DOĞU KARADENİZ BÖLGESİNDE 0-6 YAŞ GRUBUNDAKİ ÇOCUKLARIN BALIK TÜKETİM ALIŞKANLIĞININ ARAŞTIRILMASI
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Y.Lisans
KÖSE S. (Yürütücü), ÖZŞEKER S., KOBYA BULUT H.
-
2017 - 2019 Deniz Levreklerinde Dicentrarchus labrax Hastalığa Neden olan Patojen Bakterilerin Tanımlanması için Geliştirilen Yapay Sinir Ağı Yönteminin Doğrulanması
-
2014 - 2017 Balık Çorbasının Raf Ömrünü İyileştirmede Doğal Antioksidan ve Antimikrobiyal Bileşiklerin Kullanılmasının Etkilerinin Araştırılması
-
2013 - 2016 Su Ürünleri İşleme Tesislerindeki Balık Fileto Atıklarının Balık Çorbası Olarak Değerlendirilmesi
-
2010 - 2013 Doğu Karadeniz Bölgesi’nde İstavrit Balığı (Trachurus mediterraneus Steindachner, 1868) Yetiştiriciliği
TAGEM Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü Projesi
Atasaral Ş., Delihasan Sonay F., Altınok İ., Şahin A., Köse S., Tufan B., et al.
-
2008 - 2011 Geleneksel Balık Ürünlerinde Biyojenik Amin ve Nitrosaminlerin Kontrol ve İzleme Sistemleri (Systems of control and traceability of biogenetic amines and nitrosamines in traditional fish products)
-
2010 - 2010 Önce gençlerin sonra balıkların kültürü artsın
-
2009 - 2010 Amino Asitlerin, Karal Amino Asitlerin ve Biyojenik Aminlerin Yüksek Başarılı Kapiler Elektroforetik Ayrımları ve Gıda Ürünlerinin Kalite, Hile ve Genetik Modifikasyon Analizine Uygulanması
-
2006 - 2010 Traditional United Europe Food (TRUEFOOD)
Patent
1