Desteklenen Projeler
-
2014 - 2017 Balık Çorbasının Raf Ömrünü İyileştirmede Doğal Antioksidan ve Antimikrobiyal Bileşiklerin Kullanılmasının Etkilerinin Araştırılması
-
2010 - 2013 Doğu Karadeniz Bölgesi’nde İstavrit Balığı (Trachurus mediterraneus Steindachner, 1868) Yetiştiriciliği
TAGEM Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü Projesi
Atasaral Ş., Delihasan Sonay F., Altınok İ., Şahin A., Köse S., Tufan B., et al.
-
2008 - 2011 Geleneksel Balık Ürünlerinde Biyojenik Amin ve Nitrosaminlerin Kontrol ve İzleme Sistemleri (Systems of control and traceability of biogenetic amines and nitrosamines in traditional fish products)
-
2009 - 2010 Amino Asitlerin, Karal Amino Asitlerin ve Biyojenik Aminlerin Yüksek Başarılı Kapiler Elektroforetik Ayrımları ve Gıda Ürünlerinin Kalite, Hile ve Genetik Modifikasyon Analizine Uygulanması
-
2006 - 2010 Traditional United Europe Food (TRUEFOOD)
Patent