-
2025 - Devam Ediyor İsabella Üzümü İçeren Yüksek Katma Değerli Krem ve Losyon Üretilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Y.Lisans
YILDIZ O. (Yürütücü), ÇELEBİ Z. B., DEĞİRMENCİ A., BOYRACI G. M.
-
2025 - Devam Ediyor Aronya İçeren Yüksek Katma Değerli Ürünlerin Üretilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Y.Lisans
YILDIZ O. (Yürütücü), BOYRACI G. M., DEĞİRMENCİ A., GÜZELDAL Ö.
-
2024 - 2027 Doğal Yetişme Ortamından Elde Edilen Kara Mürverin (Sambucus nigra L. ) Meyve Özellikleri ve Kimyasal Karakterizasyonu
-
2024 - 2026 Farklı Pişirme Yöntemlerinin Polygonum cognatum Meissn Madımak in Antioksidan Aktivitesi Fenolik Bileşen İçeriği ve Biyoerişilebilirliğine Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
-
2024 - 2025 Kokulu Kara Üzüm (Vitis labrusca L.) Kullanılarak Fonksiyonel Yumuşak Şeker Formülasyonu Geliştirilmesi
TÜBİTAK Projesi , 2209-B - Sanayiye Yönelik Lisans Araştırma Projeleri Destekleme Programı
-
2023 - 2024 NEET’ler (Ne İstihdamda Ne Eğitimde olan Gençler) Pazara Erişiyor
-
2023 - 2024 Arı poleni ve arı ekmeğinin botanik orijinlerinin belirlenerek, kimyasal yapıları ve biyoerişilebilirliklerinin araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Güneş F.(Yürütücü), Pınar N. M., Özkök A., Mayda N., Değirmenci A.
-
2022 - 2024 Apiterapik Değeri Olan Fermente Bir Ürün: Endüstriyel Perga
TÜBİTAK Projesi , 1505 - Üniversite-Sanayi İşbirliği Destek Programı
Yıldız O. (Yürütücü), Değirmenci A., Şimşek Ö., Boyracı G. M., Er Kemal M.
-
2021 - 2024 Farklı Çözücü ve Ekstraksiyon Şartlarının Propolis Özütlerinin Biyolojik Aktivitesine Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
YILDIZ O. (Yürütücü), DEĞİRMENCİ A., KOLAYLI S., BOYRACI G. M.
-
2017 - 2018 Bazı Pleurotus Türlerinin (Pleurotus ostreatus, Pleurotus citrinopileatus, Pleurotus djamor, Lentinus edodes) Farklı Ortamlarda Üretilmesi, Kimyasal ve Duyusal Analizi
-
2014 - 2018 Geleneksel Gümüşhane Pestil ve Kömesinin Üretim Yöntemlerinin ve Kalite Parametrelerinin İncelenmesi
TAGEM Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü Projesi
Yıldız O. (Yürütücü), Değirmenci A., Kolaylı S., Avcı M., Baltacı C., Ilyasoğlu H., et al.
-
2016 - 2017 DOĞU KARADENİZ BÖLGESİNE AİT BAZI TIBBİ VE AROMATİK BİTKİLERİNİN BİYOAKTİF ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Alt Yapı
DEMİRCİ E. (Yürütücü), YAYĞAZ A., YILDIRIM AKATIN M., YILDIZ O., BATAN N., BULUT V. N., et al.
-
2014 - 2015 Dondurma Yöntemi ve Depolamanın Dondurulmuş Kiraz Domatesin Kalitesi Üzerine Etkileri