Dr. Öğr. Üyesi MEHMET KEMAL
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel & Mesleki Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
Karadeniz Teknik Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Physicochemical Characteristics, Phenolic Components, and Antioxidant Capacities of Lavender Honey (Lavandula Spp.) from Isparta Region of Turkiye
KOLAYLI S.
,
Can Z.
,
KARA Y.
,
ÖZKÖK A.
,
Ozmert Ergin S.
,
Kemal M.
, et al.
CHEMISTRY & BIODIVERSITY
, sa.9, 2024 (SCI-Expanded)
The Phenolic Composition and Antioxidant Properties of Figs (<i>Ficus carica</i> L.) Grown in the Black Sea Region
Bayrak Ç.
,
Birinci C.
,
Kemal M.
,
Kolaylı S.
PLANT FOODS FOR HUMAN NUTRITION
, sa.3, ss.539-545, 2023 (SCI-Expanded)
The botanical, physicochemical, and biochemical characteristics of Northern Cyprus honeys
Uçar M.
,
Kemal M.
,
Kanbur E. D.
,
Kara Y.
,
Özçelik A. E.
,
Kolaylı S.
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY
, sa.6, ss.1531-1541, 2023 (SCI-Expanded)
Characterization of the black cumin (<i>Nigella sativa</i> L.) honey from Turkiye
Kemal M.
,
Esertaş Ü. Z. Ü.
,
Kanbur E. D.
,
KARA Y.
,
ÖZÇELİK A. E.
,
Can Z.
, et al.
FOOD BIOSCIENCE
, 2023 (SCI-Expanded)
Six Algerian plants: Phenolic profile, antioxidant, antimicrobial activities associated with different simulated gastrointestinal digestion phases and antiproliferative properties
Er Kemal M.
,
Bakchiche B.
,
Kemal M.
,
Cheraif K.
,
Kara Y.
,
Bardaweel S. K.
, et al.
JOURNAL OF HERBAL MEDICINE
, 2023 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Antioxidant Capacity of a Bee Pollen Sample Obtained from Giresun, Turkey
ŞAHİN H.
,
KEMAL M.
Journal of Apitherapy and Nature
, cilt.2, sa.2, ss.46-51, 2020 (Hakemli Dergi)
Dielectric properties of selected pork organ meats and experimental pate product formulations for continuous flow microwave processing
Hanson D.
,
KEMAL M.
,
Tennant T.
,
Simunovic J.
ARCHIVOS LATINOAMERICANOS DE PRODUCCIÓN ANIMAL
, cilt.22, sa.5, ss.303-307, 2014 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
Thermal Processing Of Food Products Using A Modular 2450 MHz Continuous Microwave System
KEMAL M.
,
YAVUZ N.
,
PALAZOĞLU T. K.
,
SIMUNOVIC J.
3. International Conference on Agriculture, Food, Veterinary and Pharmacy Sciences, Trabzon, Türkiye, 16 - 18 Nisan 2019
Antioxidant Properties of Eastern Anatolian Flower Honey
ERKAN C.
,
KEMAL M.
,
ŞİRİN Y.
,
KOLAYLI S.
45th Apimondia International Apicultural Congress, İstanbul, Türkiye, 29 Eylül - 04 Ekim 2017
The Role of Spices in The Treatment Of Helicobacter Pylori
KEMAL M.
,
ALPAY KARAOĞLU Ş.
,
KOLAYLI S.
,
BALTAŞ N.
I. International Congress on Medicinal and Aromatic Plants, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2017, ss.1276
DIELECTRIC PROPERTIES OF SELECTED PORK ORGAN MEATS AND EXPERIMENTAL PATE PRODUCT FORMULATIONS FOR CONTINUOUS FLOW MICROWAVE PROCESSING
HANSON D.
,
KEMAL M.
,
TENNANT T.
,
SIMUNOVIC J.
60th International Congress of Meat Science and Technology, 17-22rd August 2014, Punta del Este, Uruguay, 17 - 22 Ağustos 2014
Kitaplar
Antioksidan Peptitler: Oluşum Mekanizmaları,İzolasyon Teknikleri, Kaynakları
Er Kemal M.
,
Boyracı G. M.
,
Kemal M.
,
Okumuş Yükünç G.
Antioksidanlar ve Tayin Yöntemleri, Prof. Dr. Sevgi Kolaylı,Doç. Dr. Hüseyin Şahin, Editör, Ankara Nobel Tıp Kitabevleri, Ankara, ss.1-192, 2018
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
12
Atıf (WoS)
40
H-İndeks (WoS)
4
Atıf (Scopus)
50
H-İndeks (Scopus)
4
Atıf (Scholar)
77
H-İndeks (Scholar)
5
Atıf (TrDizin)
3
H-İndeks (TrDizin)
1
Atıf (Diğer Toplam)
5
Proje
1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları