Yayınlar & Eserler

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

Thermal Processing Of Food Products Using A Modular 2450 MHz Continuous Microwave System

3. International Conference on Agriculture, Food, Veterinary and Pharmacy Sciences, Trabzon, Türkiye, 16 - 18 Nisan 2019

Antioxidant Properties of Eastern Anatolian Flower Honey

45th Apimondia International Apicultural Congress, İstanbul, Türkiye, 29 Eylül - 04 Ekim 2017

The Role of Spices in The Treatment Of Helicobacter Pylori

I. International Congress on Medicinal and Aromatic Plants, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2017, ss.1276

DIELECTRIC PROPERTIES OF SELECTED PORK ORGAN MEATS AND EXPERIMENTAL PATE PRODUCT FORMULATIONS FOR CONTINUOUS FLOW MICROWAVE PROCESSING

60th International Congress of Meat Science and Technology, 17-22rd August 2014, Punta del Este, Uruguay, 17 - 22 Ağustos 2014
Kitaplar

Antioksidan Peptitler: Oluşum Mekanizmaları,İzolasyon Teknikleri, Kaynakları

Antioksidanlar ve Tayin Yöntemleri, Prof. Dr. Sevgi Kolaylı,Doç. Dr. Hüseyin Şahin, Editör, Ankara Nobel Tıp Kitabevleri, Ankara, ss.1-192, 2018
Metrikler

Yayın

12

Atıf (WoS)

40

H-İndeks (WoS)

4

Atıf (Scopus)

50

H-İndeks (Scopus)

4

Atıf (Scholar)

77

H-İndeks (Scholar)

5

Atıf (TrDizin)

3

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Diğer Toplam)

5

Proje

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları