Yayınlar & Eserler

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

Expectation and Experience: What do consumers think about the taste of a plant-based burger?

The 46th British Feeding and Drinking (BFDG) Group Annual Meeting, Leeds, İngiltere, 13 - 14 Nisan 2022, cilt.179, ss.16 Sürdürülebilir Kalkınma

Exploring Attitudes Towards Meat Substitutes; Are 'Plant-Based' and 'Cultured' Meat Alternatives Acceptable to Consumers?

The The 45th British Feeding and Drinking (BFDG) Group Annual Meeting, Leeds, İngiltere, 31 Mart - 01 Nisan 2021, cilt.169, ss.26 Sürdürülebilir Kalkınma
Metrikler

Yayın

7

Atıf (WoS)

40

H-İndeks (WoS)

2

Atıf (Scopus)

45

H-İndeks (Scopus)

2

Atıf (Scholar)

67

H-İndeks (Scholar)

2

Açık Erişim

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları