Genel Bilgiler

Kurum Bilgileri: Maçka Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme, Gıda Kalite Kontrol Ve Analizi
WoS Araştırma Alanları: Gıda Bilimi Ve Teknolojisi, Biyoloji Ve Biyokimya
Avesis Araştırma Alanları: Gıda Mühendisliği, Gıda Teknolojisi, Gıda Biyoteknolojisi, Mühendislik ve Teknoloji

Metrikler

Yayın

12

Atıf (Scopus)

1

H-İndeks (Scopus)

1

Atıf (TrDizin)

1

H-İndeks (TrDizin)

1

Proje

4

Açık Erişim

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Biyografi

27.07.1991 yılında İngiltere'de doğdum. İlköğretim ve lise eğitimimi Trabzon'da tamamladıktan sonra 2008 yılında Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği bölümünde lisans eğitimime başladım. 2013 yılında mezun olduktan sonra, aynı yıl bölümde yüksek lisansa başladım. 2016 yılında yüksek lisansımı tamamladım ve bu süreçte farklı özel sektör tecrübelerim oldu. 2017 yılında şu an devam etmekte olduğum KTÜ Kimya anabilim dalı Biyokimya bilim dalında doktora eğitimime başladım. 2017'den itibaren Maçka Meslek Yüksekokulu Gıda işleme bölümü'nde öğretim görevlisi olarak görevime devam etmekteyim.

İletişim

E-posta
gulsahokumus@ktu.edu.tr
Diğer E-posta
gm.gulsahokumu@gmail.com
Web Sayfası
https://avesis.ktu.edu.tr/gulsahokumus
İş Telefonu
+90 904 623 777 Dahili: 655