WoS Research Areas:
Food Science & Technology, Biology & Biochemistry
Avesis Research Areas:
Food Engineering, Food Technology, Food Biotechnology, Engineering and Technology
Biography
27.07.1991 yılında İngiltere'de doğdum. İlköğretim ve lise eğitimimi Trabzon'da tamamladıktan sonra 2008 yılında Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği bölümünde lisans eğitimime başladım. 2013 yılında mezun olduktan sonra, aynı yıl bölümde yüksek lisansa başladım. 2016 yılında yüksek lisansımı tamamladım ve bu süreçte farklı özel sektör tecrübelerim oldu. 2017 yılında şu an devam etmekte olduğum KTÜ Kimya anabilim dalı Biyokimya bilim dalında doktora eğitimime başladım. 2017'den itibaren Maçka Meslek Yüksekokulu Gıda işleme bölümü'nde öğretim görevlisi olarak görevime devam etmekteyim.
Contact
- gulsahokumus@ktu.edu.tr
- Other Email
- gm.gulsahokumu@gmail.com
- Web Page
- https://avesis.ktu.edu.tr/gulsahokumus
- Office Phone
- +90 904 623 7776 Extension: 55