Desteklenen Projeler
-
2022 - 2024 Arı Sütünün Tazelik Kriteri Olarak Protein ve Lipid Oksidasyon Ürünleri ile Bazı Enzim Aktivitelerinin Belirlenmesi
-
2021 - 2024 Protein ve Lipit Oksidasyon Ürünlerinin Arı Sütü Tazeliğinin Belirlenmesinde Kullanilabilirliklerinin Aydınlatılmasi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
KOLAYLI S. (Yürütücü), MALKOÇ M., CAN Z., OKUMUŞ YÜKÜNÇ G., KARA Y.
-
2018 - 2020 Trabzonda Yetişen Farklı Izabella Üzüm Vitis labrusca L Genotiplerinin Resveratrol ve Fenolik Kompozisyonu ile Antioksidan Özelliklerinin Karşılaştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
KOLAYLI S. (Yürütücü), YILDIZ O., CAN Z., OKUMUŞ G., KESKİN M.