Öğr. Gör. GÜLŞAH OKUMUŞ YÜKÜNÇ
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel & Mesleki Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
Karadeniz Teknik Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Bee bread from Anatolia: its chemical composition, phenolic and aromatic profiles, and antioxidant properties
Kolayli S.
,
Okumuş Yükünç G.
,
Kara Y.
,
Demir Kanbur E.
,
Can Z.
,
Ozkok A.
, et al.
Journal of Apicultural Research
, 2024 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Comparison of Phenolic Profile and Antioxidant Properties of Pulp and Seeds of Two Different Grapes Types (Vitis vinifera L. and Vitis labrusca L.) Grown in Anatolia: The Amount of Resveratrol of Grape Samples
Kavgacı M.
,
Yukunc G.
,
Keskin M.
,
Can Z.
,
Kolaylı S.
Chemistry Africa
, cilt.6, sa.5, ss.2463-2469, 2023 (Scopus)
Royal Jelly: Proteins and Peptides
Okumuş Yükünç G.
Journal of Apitherapy and Nature
, cilt.2, sa.2, ss.59-70, 2020 (Hakemli Dergi)
Comparison of the Effect of Process Temperature on Some Biochemical Properties ofNectar from Fresh and Dried Rosehip
Değirmenci A.
,
Er M.
,
Turkut G. M.
,
Okumuş G.
Journal of Apitherapy and Nature
, cilt.1, sa.1, ss.20-27, 2018 (Hakemli Dergi)
Doğal Antioksidan Bileşikler: Nar Yan Ürünlerinin Antioksidan Olarak Değerlendirilmesi
OKUMUŞ G.
,
YILDIZ E.
,
AKPINAR-BAYİZİT A.
U.Ü. Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.29, sa.2, ss.203-214, 2015 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Ivy Honey with Physicochemical and Bioactive Properties
Okumuş Yükünç G.
,
Çakır H. E.
,
Alpay Karaoğlu Ş.
,
Kolaylı S.
1st Joint International Apitherapy Congress, 20 - 26 Mayıs 2022, ss.62-72
Comparison Of Total Phenolic Substance Of Propolis Extracts In Water And Ethanol
Okumuş Yükünç G.
,
Kolaylı S.
3rd International Conference on Agriculture, Food, Veterinary and Pharmacy Sciences, Trabzon, Türkiye, 16 - 18 Nisan 2019, ss.538
Romanya’dan toplanan arı polenlerinin fizikokimyasal ve antioksidan özellikleri
OKUMUŞ G.
,
VARADİ A.
,
YILDIZ O.
,
YÜCEL B.
6. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi, 15 - 19 Ekim 2018, ss.179-187
Organik Zeytinyağı ve Önemi
YILDIZ E.
,
OKUMUŞ G.
,
AKPINAR-BAYİZİT A.
,
BAŞOĞLU F.
Doğu Karadeniz 2. Organik Tarım Kongresi, Rize, Türkiye, 6 - 09 Kasım 2015, ss.54
Nar (Punica granatum L.) Yan Ürünlerinin Antioksidan Özelliklerinin Değerlendirilmesi
OKUMUŞ G.
,
YILDIZ E.
,
AKPINAR-BAYİZİT A.
2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.357
Kitap & Kitap Bölümleri
ANTİOKSİDAN PEPTİTLER:Oluşum mekanizmaları, İzolasyon Teknikleri, Kaynakları
Er Kemal M.
,
Boyracı G. M.
,
Kemal M.
,
Okumuş Yükünç G.
Antioksidanlar ve Tayin Yöntemleri, Prof.Dr.Sevgi KOLAYLI,Doç.Dr. Hüseyin ŞAHİN, Editör, Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, ss.186-198, 2018
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
12
Atıf (Scopus)
1
H-İndeks (Scopus)
1
Atıf (TrDizin)
1
H-İndeks (TrDizin)
1
Atıf (Diğer Toplam)
1
Proje
4
Açık Erişim
2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları