Yayınlar & Eserler

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

Ivy Honey with Physicochemical and Bioactive Properties

1st Joint International Apitherapy Congress, 20 - 26 Mayıs 2022, ss.62-72, (Tam Metin Bildiri)

Comparison Of Total Phenolic Substance Of Propolis Extracts In Water And Ethanol

3rd International Conference on Agriculture, Food, Veterinary and Pharmacy Sciences, Trabzon, Türkiye, 16 - 18 Nisan 2019, ss.538, (Özet Bildiri)

Romanya’dan toplanan arı polenlerinin fizikokimyasal ve antioksidan özellikleri

6. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi, 15 - 19 Ekim 2018, ss.179-187, (Tam Metin Bildiri)

Organik Zeytinyağı ve Önemi

Doğu Karadeniz 2. Organik Tarım Kongresi, Rize, Türkiye, 6 - 09 Kasım 2015, ss.54, (Tam Metin Bildiri)

Nar (Punica granatum L.) Yan Ürünlerinin Antioksidan Özelliklerinin Değerlendirilmesi

2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.357, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar

ANTİOKSİDAN PEPTİTLER:Oluşum mekanizmaları, İzolasyon Teknikleri, Kaynakları

Antioksidanlar ve Tayin Yöntemleri, Prof.Dr.Sevgi KOLAYLI,Doç.Dr. Hüseyin ŞAHİN, Editör, Ankara Nobel Tıp Kitabevleri, Ankara, ss.186-198, 2018
Metrikler

Yayın

13

Atıf (Scopus)

1

H-İndeks (Scopus)

1

Atıf (TrDizin)

1

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Diğer Toplam)

1

Proje

4

Açık Erişim

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları