Lect. PhD MERYEM NUR KANTEKİN ERDOĞAN


Maçka Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme

Gıda Teknolojisi


Research Areas: Food Science, Food Chemistry, Food Technology, Fats Technology


Names in Publications: Kantekin-Erdogan Meryem Nur, Kantekin Meryem Nur

Metrics

Publication

21

Citation (WoS)

45

H-Index (WoS)

3

Citation (Scopus)

65

H-Index (Scopus)

4

Citation (Scholar)

101

H-Index (Scholar)

4

Project

2

Open Access

2
UN Sustainable Development Goals

Education Information

2014 - 2020

2014 - 2020

Doctorate

Ankara University, Fen Bilimleri Enstitüsü, Turkey

2011 - 2014

2011 - 2014

Postgraduate

Ankara University, Fen Bilimleri Enstitüsü, Turkey

2006 - 2011

2006 - 2011

Undergraduate

Ankara University, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Turkey

2009 - 2010

2009 - 2010

Undergraduate

Kobenhavns Universitet (University of Copenhagen), Faculty of Science, Food Science, Denmark

Dissertations

2020

2020

Doctorate

Bitkisel yağların rafinasyonunda ön asitlik gidermenin 3-kloropropan-1,2-diol ve glisidil esterleri oluşumuna etkisi

Ankara University, Fen Bilimleri Enstitüsü

2014

2014

Postgraduate

Kısmi gliseritlerin mayonezin emülsiyon stabilitesi ve reolojisi üzerine etkisi

Ankara University, Fen Bilimleri Enstitüsü

Foreign Languages

C1 Advanced

C1 Advanced

English

Certificates, Courses and Trainings

2024

2024

İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi

Occupational Health and Safety

Karadeniz Teknik Üniversitesi

2021

2021

Gıda Etiketleme Kuralları ve Etiket Oluşturma Eğitimi

Vocational Training

Kaizen Class

2021

2021

Gıda Katkı Maddeleri Eğitimi

Vocational Training

Kaizen Class

2020

2020

Eğiticinin Eğitimi

Education Management and Planning

Diğer

2017

2017

Türk Patent ve Marka Kurumu Patent ve Faydalı Model Ön Araştırma Eğitimi

Industrial Rights, Intellectual Property Rights, Patent, Licensing

Türk Patent Enstitüsü

2015

2015

TÜBİTAK ULAKBİM Editör ve Yazar Eğitim Semineri

Vocational Training

TÜBİTAK

2014

2014

WİLEY Uluslararası Dergilerde Makale Yazma Eğitimi

Vocational Training

WİLEY

Research Areas

Food Science

Food Chemistry

Food Technology

Fats Technology

Academic Titles / Tasks

2024 - Continues

2024 - Continues

Lecturer PhD

Karadeniz Technical University, Maçka Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme

2011 - 2020

2011 - 2020

Research Assistant

Ankara University, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

Courses

Associate Degree

Associate Degree

İstatistik (Gıda Kalite Kontrol ve Analizi Programı)

Associate Degree

Associate Degree

Laboratuvar Teknikleri II (Gıda Kalite Kontrol ve Analizi Programı)

Associate Degree

Associate Degree

İstatistik (Gıda Teknolojisi Programı)

Refereed Congress / Symposium Publications in Proceedings

2024

2024

The Effects Of Different Refining Methods On The Tocopherol Content Of Hazelnut Oil

KANTEKİN ERDOĞAN M. N., Emektar K., TEKİN A.

II. International Apitherapy And Nature Congress, Trabzon, Turkey, 08 May 2024

2019

2019

Skualenin Yapısı, Kullanım Alanları ve Sağlık Üzerine Etkileri

KANTEKİN ERDOĞAN M. N., TEKİN A., Emektar K.

Yabited IV. Bitkisel Yağ Kongresi, İstanbul, Turkey, 18 - 19 May 2019

2019

2019

Oleojellerin Oksidatif Stabilitesi

KANTEKİN ERDOĞAN M. N., TEKİN A., Emektar K.

Yabited IV. Bitkisel Yağ Kongresi, İstanbul, Turkey, 18 - 19 May 2019

2019

2019

Isıl İşlem Görmüş Gıdalarda Furan Oluşumu

KANTEKİN ERDOĞAN M. N., Emektar K., TEKİN A.

Yabited IV. Bitkisel Yağ Kongresi, İstanbul, Turkey, 18 - 19 May 2019

2018

2018

The Influence Of Black Cumin Oil On Oxidative Stability Of Mayonnaise

KANTEKİN ERDOĞAN M. N., TAT T., ÖZDEMİR N., TEKİN A.

3rd International Congress on Food Technology, Nevşehir, Turkey, 10 - 12 October 2018

2018

2018

Does Trans Acid Form in Deep Fat Frying?.

KANTEKİN ERDOĞAN M. N., TAT T., TEKİN A.

3th. International Congress on Food Technology, Nevşehir, Turkey, 10 September - 12 October 2018

2017

2017

Optimization of Surfactant Assisted Extraction of Microalgae.

KANTEKİN ERDOĞAN M. N.

15th Euro Fed Lipid Congress, Sweden, 27 - 30 August 2017

2012

2012

Fenolik Maddelerce Zenginleştirilmiş Sızma Zeytinyağlarının Depolama Stabilitesi

KANTEKİN ERDOĞAN M. N.

Ulusal Zeytin Öğrenci Kongresi, Aydın, Turkey, 16 - 18 May 2012


Scholarships

2012 - 2012

2012 - 2012

Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) Yüksek Lisans Araştırma Bursu

University

Citations

Total Citations (WOS): 45

h-index (WOS): 3