Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

In Vitro Digestion Models for Bee Products: The Bioaccessibility of Polyphenols

I. INTERNATIONAL APITHERAPY AND NATURE CONGRESS, NAHCİVAN, Azerbaycan, 1 - 03 Haziran 2023, ss.108-117

Apiair: Unique Air from Beehives

I. INTERNATIONAL APITHERAPY AND NATURE CONGRESS, NAHCİVAN, Azerbaycan, 01 Haziran 2023, ss.118-121

Development of Antioxidant-Enriched Jelly Type Candy Formulation Using Propolis Extract

I. INTERNATIONAL APITHERAPY AND NATURE CONGRESS, NAHCİVAN, Azerbaycan, 1 - 03 Haziran 2023, ss.97-107

Assessment of Antihyaluronidase Activity of Skin Cream Containing Propolis And Royal Jelly

7. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi, Muğla, Türkiye, 15 - 19 Kasım 2022, ss.91-92

A New Approach to Skin Rejuvenation Effect with Honey Bee Silk Skin Cream

7. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi, Muğla, Türkiye, 15 - 19 Kasım 2022, ss.28 Sürdürülebilir Kalkınma

The Process of Pollen transformation into the Bee bread: Microbiology of Bee bread

1st JOINT INTERNATIONAL APITHERAPY CONGRESS, İstanbul, Türkiye, 20 - 26 Mayıs 2021, ss.96

Honeybee Silk: A Valuable Biomaterial

1st JOINT INTERNATIONAL APITHERAPY CONGRESS, 20 - 26 Mayıs 2021, ss.222-226

Investigating Antioxidant and Antimicrobial Activities of Propolis Extracts Prepared with Various Solvents

6th International Muğla Beekeeping and Pine Honey Congress, Muğla, Türkiye, 15 - 19 Ekim 2018, ss.172

Are Really Bee Bread and Bee Pollen Probiotic?

6th International Muğla Beekeeping and Pine Honey Congress, Muğla, Türkiye, 15 - 19 Ekim 2018, ss.188

A Natural Alternative to Androgenic Drugs: Apilarnil

6th International Muğla Beekeeping and Pine Honey Congress, Muğla, Türkiye, 15 - 19 Ekim 2018, ss.561

EVALUATION OF THE EFFECTS OF MODIFIED ATMOSPHERE PACKAGING ON FOOD ANTIOXIDANTS: A REVIEW

Central Anatolia Region Third Agriculture and Food Congress, Sivas, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2017, ss.1

A NATURAL ANTIMICROBIAL: ALLYL ISOTHIOCYANATE

Central Anatolia Region Third Agriculture and Food Congress, Sivas, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2017, ss.1

A VALUABLE FERMENTED FUNCTIONAL FOOD: BEEBREAD

Central Anatolia Region Third Agriculture and Food Congress, Sivas, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2017, ss.1

SOME RESEARCHES ON FOOD ORIGINATED ACE-INHIBITORY AND ANTIOXIDANT PEPTIDES

Central Anatolia Region Third Agriculture and Food Congress, Sivas, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2017, ss.1

THE USAGE OF QUINOA AND BUCKWHEAT IN DEVELOPING GLUTEN-FREE PRODUCTS

Central Anatolia Region Third Agriculture and Food Congress, Sivas, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2017, ss.1

Does Propolis Protect Against Radioactive Ray Effect?

45th APIMONDIA ULUSLARARASI ARICILIK KONGRESİ, 29 Eylül - 04 Ekim 2017

A TRADITIONAL ANATOLIAN BEVERAGE: KENGER (Gundelia tournefortii)COFFEE

INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON MEDICINAL, AROMATIC AND DYE PLANTS, Malatya, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2017, ss.1

TRADITIONAL HERBY-HOT AYRAN FROM PUTURGE-MALATYA

INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON MEDICINAL, AROMATIC AND DYE PLANTS, Malatya, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2017, ss.1

Does Propolis Protect Against Radioactive Ray Effects?

45th APIMONDIAINTERNATIONAL APICULTURAL CONGRESSSeptembe 29 - October 4, 2017 / Istanbul - TURKEY, İstanbul, Türkiye, 29 Eylül - 04 Ekim 2017, ss.176

Biologically Active Peptides Derived From Royal Jelly

45th APIMONDIA ULUSLARARASI ARICILIK KONGRESİ, İstanbul, Türkiye, 29 Eylül - 04 Ekim 2017, ss.1

SOME HAZELNUT-BASED TRADITIONAL FOODS IN ANATOLIA

IX. International Congress on Hazelnut, SAMSUN, TÜRKIYE, 15-17 Ağustos 2017, Samsun, Türkiye, 15 - 17 Ağustos 2017

The Study for Aflatoxin Content of Gümüşhane Pestil and Köme

The Second International Turkic World Conference on Chemical Sciences andTechnologies, ÜSKÜP, Makedonya, 26 - 30 Ekim 2016, ss.202

TOZ KIRMIZI BİBERDEN ISIL İŞLEME DAYANIKLI JEL YAPISINDA YENİ ÜRÜN GELİŞTİRİLMESİ

Türkiye Gıda ve İçecek Sanayii Dernekleri Federasyonu Gıda Kongresi, Antalya, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2013, ss.24

Kitap & Kitap Bölümleri

Polenin Arı Ekmeğine Dönüşüm Süreci: Arı Ekmeği Mikrobiyolojisi

Türkiye Klinikleri Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp - Özel Konular, Dr. Öğr. Üyesi Ali Timuçin ATAYOĞLU, Editör, Türkiye Klinikleri Yayınevi, Ankara, ss.86-89, 2021 Creative Commons License

Apiterapi Uygulaması Kitabı

Apiterapi Uygulaması Kitabı, Prof. Dr. Ahmet TEKİN,Prof. Dr. Sibel SİLİCİ, Editör, Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü, Ankara, ss.196-205, 2021

TOPLAM ANTİOKSİDAN KAPASİTE TESTLERİ

Antioksidanlar ve Tayin Yöntemleri, Kolaylı S., Şahin H., Editör, Ankara Nobel Tıp Kitabevleri, Ankara, ss.97-108, 2018

Metrikler

Yayın

45

Atıf (WoS)

65

H-İndeks (WoS)

5

Atıf (Scopus)

71

H-İndeks (Scopus)

5

Proje

10

Açık Erişim

4
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları