Eğitim Bilgileri
2016 - 2023
2016 - 2023Doktora
Karadeniz Teknik Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Kimya/Biyokimya, Türkiye
2013 - 2015
2013 - 2015Yüksek Lisans
Ege Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği, Türkiye
2009 - 2013
2009 - 2013Lisans
Ege Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye
Yaptığı Tezler
2023
2023Doktora
Arı Ekmeğinin (Perga) Bileşimi ve Endüstriyel Üretim Olanaklarının Araştırılması
Karadeniz Teknik Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü
2015
2015Yüksek Lisans
Dondurma Yöntemi ve Depolamanın Dondurulmuş Kiraz Domatesin Kalitesi Üzerine Etkileri
Ege Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği
Yabancı Diller
C1 İleri
C1 İleriİngilizce
Araştırma Alanları
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Gıda Kimyası
Gıda Teknolojisi
Meyve, Sebze, Kuruyemiş Teknolojisi
Mühendislik ve Teknoloji
Akademik Ünvanlar / Görevler
2015 - Devam Ediyor
2015 - Devam EdiyorÖğretim Görevlisi
Karadeniz Teknik Üniversitesi, Gıda İşleme, Gıda Teknolojisi
Makaleler
Tümü (16)
SCI-E, SSCI, AHCI (8)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (8)
Scopus (9)
TRDizin (4)
Diğer Yayınlar (4)
2025
20251. Bioactive Properties of Saffron-Fortified Glycolic Propolis Extracts
ÇELEBİ Z. B., BOYRACI G. M., DEĞİRMENCİ A., YILDIZ O.
Pharmedicine Journal , cilt.2, sa.3, 2025 (Hakemli Dergi)
2025
20252. Optimization of phenolic acid extraction from Origanum species via novel deep eutectic solvents using response surface methodology
Çolak N. U., BADEM M., Şener S. Ö., KANBOLAT Ş., YAŞAR A., ÖZGEN U., et al.
Journal of Food Measurement and Characterization
, cilt.19, sa.9, ss.6528-6539, 2025 (SCI-Expanded, Scopus)
2024
20243. The process of pollen transformation into bee bread: changes in bioactivity, bioaccessibility, and microbial dynamics
Değirmenci A., Yıldız O., Boyracı G. M., Er Kemal M., Şimşek Ö.
FOOD & FUNCTION
, cilt.15, sa.5, ss.2550-2562, 2024 (SCI-Expanded, Scopus)
2024
20244. TOTAL PHENOLICS, TANNIN CONTENTS, ANTIOXIDANT PROPERTIES, PROTEIN AND SENSORY ANALYSIS OF Pleurotus ostreatus, Pleurotus citrinopileatus AND Pleurotus djamor CULTIVATED ON DIFFERENT SAWDUSTS
Kilic C., Gurgen A., YILDIZ S., Can Z., DEĞİRMENCİ A.
MADERAS-CIENCIA Y TECNOLOGIA
, cilt.26, ss.8-10, 2024 (SCI-Expanded, Scopus)
2023
20235. PROPOLİS VE ARI SÜTÜ İÇEREN CİLT KREMİ: ANTİOKSİDAN, ANTİ-HYALÜRONİDAZ VE ANTİMİKROBİYAL AKTİVİTELERİN DEĞERLENDİRMESİ
BOYRACI G. M., Değirmenci A., YILDIZ O., Çelebi Z. B.
Uludağ Arıcılık Dergisi
, cilt.23, sa.2, ss.224-238, 2023 (Scopus, TRDizin)
2022
20226. Floral authentication of some monofloral honeys based on volatile composition and physicochemical parameters
Yıldız O., Gürkan H., Şahingil D., Değirmenci A., Kemal M., Kolaylı S., et al.
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY
, cilt.248, sa.8, ss.2145-2155, 2022 (SCI-Expanded, Scopus)
2021
20217. A Preliminary Study on the Physicochemical, Microbiological and Sensory Characteristics of Purslane and/or Cayenne Pepper Added Drinking Yogurt, A Traditional Anatolian Beverage
DEĞİRMENCİ A., ER KEMAL M., BOYRACI G. M., KEMAL M., YILDIZ O.
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
, cilt.11, sa.2, ss.486-495, 2021 (TRDizin)
2020
20208. A Study on the Antioxidant Activity of Methanolic Extracts from Leaf, Stem and Flower Parts of Astragalus ovatus DC.
Değirmenci A., Uzun A., Saral Ö.
Journal of Apitherapy and Nature , sa.3, ss.32-36, 2020 (Hakemli Dergi)
2020
20209. Honeys from some different regions of Azerbaijan: bioactive characteristics based on phenolic profile and antioxidant activity
Degirmenci A., Can Z., Boyraci G. M., Yildiz O., Asadov E., Kolayli S.
JOURNAL OF APICULTURAL RESEARCH
, cilt.59, sa.4, ss.390-397, 2020 (SCI-Expanded, Scopus)
2019
201910. Evaluating Bioactivity and Bioaccessibility Properties of Turkish Propolis Extracts Prepared with Various Solvents
BOYRACI G. M., ER KEMAL M., DEĞİRMENCİ A.
Journal of Apitherapy and Nature , cilt.2, sa.1, ss.7-11, 2019 (Hakemli Dergi)
2019
201911. Glucose-mediated protein glycation: Contribution of methanolic extract of Ceratonia siliqua L. in protection and in vitro potential inhibition of acetylcholinesterase
Abidar S., YILDIZ O., DEĞİRMENCİ A., Amakran A., El Maadoudi M., Nhiri M.
JOURNAL OF FOOD BIOCHEMISTRY
, cilt.43, sa.11, 2019 (SCI-Expanded, Scopus)
2019
201912. Combined effect of vacuum and different freezing methods on the quality parameters of cherry tomato (Lycopersicon esculentum var. Cerasiforme)
Bilek S. E., DEĞİRMENCİ A., Tekin I., YILMAZ F. M.
JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION
, cilt.13, sa.3, ss.2218-2229, 2019 (SCI-Expanded, Scopus)
2019
201913. Bazı Yabani ve Kültür Mantarı Turşularının Duyusal Analizleri
Gürgen A., Değirmenci A., Yıldız S.
Journal of the Institute of Science and Technology , cilt.9, sa.1, ss.302-309, 2019 (TRDizin)
2018
201814. Investigating 5-hydroxymethylfurfural formation kinetic and antioxidant activity in heat treated honey from different floral sources
Turkut G. M., Değirmenci A., Yıldız O., Can Z., Cavrar S., Karahalil F. Y., et al.
JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION
, cilt.12, sa.4, ss.2358-2365, 2018 (SCI-Expanded, Scopus)
2018
201815. Comparison of the Effect of Process Temperature on Some Biochemical Properties of Nectar from Fresh and Dried Rosehip
DEĞİRMENCİ A., ER M., TURKUT G. M., OKUMUŞ G.
Journal of Apitherapy and Nature , cilt.1, sa.1, ss.20-27, 2018 (Hakemli Dergi)
2014
201416. Domateste Bulunan Enzimlerin Önemi ve Isıl/Isıl Olmayan Teknolojilerle İnaktivasyonu
Ersus Bilek S., YAYĞAZ A.
AKADEMİK GIDA , cilt.12, sa.4, ss.58-67, 2014 (TRDizin)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
2024
20241. Botanik Orijinleri Belirlenen Arı Poleni ve Arı Ekmeği Örneklerinin, Kimyasal Yapıları ve Biyoerişilebilirliklerinin Araştırılması
Mayda N., Özkök A., Güneş F., Değirmenci A., Pınar N. M.
8. INTERNATIONAL MUĞLA BEEKEEPING AND PINE HONEY CONGRESS, Muğla, Türkiye, 24 - 27 Kasım 2024, ss.28-29, (Özet Bildiri)
2024
20242. A Specific Lab Strain Isolated From Bee Bread: May Leuconostoc pseudomesenteroides Play Role in The Fermentation Process Of Bee Pollen?
Değirmenci A., Boyracı G. M., Çelebi Z. B., Yıldız O.
8. International Muğla Beekeeping and Pine Honey Congress, Muğla, Türkiye, 24 - 27 Kasım 2024, (Özet Bildiri)
2024
20243. Extraction of some origanum species with new deep eutectic solvents and comparison of their antimicrobial activities
Ulaş Çolak N., Badem M., Akkaya Ş., Şener S. Ö., Yaşar A., Özgen U., et al.
7th International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences, Ankara, Türkiye, 2 - 04 Ekim 2024, ss.103, (Özet Bildiri)
2024
20244. Comparison of Antioxidant and Antimicrobial Activity of Some Propolis Extracts Available for Sale
Değirmenci A., Boyracı G. M., Yıldız O.
II. International Apitherapy and Nature Congress, Trabzon, Türkiye, 8 - 10 Mayıs 2024, (Özet Bildiri)
2024
20245. Production of Propolis Added Oral Strips Enriched with Natural Antioxidants
Boyracı G. M., Değirmenci A., Yıldız O.
II. International Apitherapy and Nature Congress, Trabzon, Türkiye, 8 - 10 Mayıs 2024, ss.11-19, (Tam Metin Bildiri)
2023
20236. Apiair: Unique Air from Beehives
Yıldız O., Değirmenci A., Boyracı G. M.
I. International Apitherapy and Nature Congress, Nakhchivan, Azerbaycan, 01 Haziran 2023, ss.118-121, (Tam Metin Bildiri)
2023
20237. In Vitro Digestion Models for Bee Products: The Bioaccessibility ofPolyphenols
Değirmenci A., Boyracı G. M., Yıldız O.
I. International Apitherapy and Nature Congress, Nakhchivan, Azerbaycan, 1 - 03 Haziran 2023, ss.108-117, (Tam Metin Bildiri)
2023
20238. Development of Antioxidant-Enriched Jelly Type Candy Formulation Using Propolis Extract
Boyracı G. M., Değirmenci A., Yıldız O.
I. International Apitherapy and Nature Congress, Nakhchivan, Azerbaycan, 1 - 03 Haziran 2023, ss.97-107, (Tam Metin Bildiri)
2022
20229. Assessment of Antihyaluronidase Activity of Skin Cream Containing Propolis And Royal Jelly
Boyracı G. M., Değirmenci A., Yıldız O.
7. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi, Muğla, Türkiye, 15 - 19 Kasım 2022, ss.91-92, (Özet Bildiri)
2022
202210. The Effect of Different Solvent and Extraction Conditions on the Biological Activity of Propolis Extracts
Değirmenci A., Boyracı G. M., Yıldız O., Kolaylı S.
7. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi, Muğla, Türkiye, 15 - 19 Kasım 2022, ss.107, (Özet Bildiri)
2022
202211. A New Approach to Skin Rejuvenation Effect with Honey Bee Silk Skin Cream
Boyracı G. M., Değirmenci A., Yıldız O.
7. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi, Muğla, Türkiye, 15 - 19 Kasım 2022, ss.28, (Özet Bildiri)
2021
202112. Honeybee Silk: A Valuable Biomaterial
Boyracı G. M., Değirmenci A., Er Kemal M., Yıldız O.
1st Joint International Apitherapy Congress, Nakhchivan, Azerbaycan, 20 - 26 Mayıs 2021, ss.222-226, (Tam Metin Bildiri)
2021
202113. The Process of Pollen transformation into the Bee bread: Microbiology of Bee bread
Değirmenci A., Yıldız O.
1st JOINT INTERNATIONAL APITHERAPY CONGRESS, İstanbul, Türkiye, 20 - 26 Mayıs 2021, ss.96, (Özet Bildiri)
2021
202114. The Effect of Autoclave Sterilization on Microbial Decontamination and Bioactive Properties of Bee Pollen
Değirmenci A., Boyracı G. M., Er Kemal M., Yıldız O.
1st Joint International Apitherapy Congress, İstanbul, Türkiye, 20 - 26 Mayıs 2021, ss.111-115, (Tam Metin Bildiri)
2018
201815. Investigating Antioxidant and Antimicrobial Activities of Propolis Extracts Prepared with Various Solvents
TURKUT G. M., DEĞİRMENCİ A., ER M., YILDIZ O.
6th International Muğla Beekeeping and Pine Honey Congress, Muğla, Türkiye, 15 - 19 Ekim 2018, ss.172, (Tam Metin Bildiri)
2018
201816. Are Really Bee Bread and Bee Pollen Probiotic?
ER M., TURKUT G. M., DEĞİRMENCİ A., YILDIZ O.
6th International Muğla Beekeeping and Pine Honey Congress, Muğla, Türkiye, 15 - 19 Ekim 2018, ss.188, (Tam Metin Bildiri)
2018
201817. Assessing Total Phenolic Content and Antioxidant Activity of Pollen and Bee Bread by Simulated Human Gastrointestinal System
DEĞİRMENCİ A., ER M., TURKUT G. M., YILDIZ O.
6th International Muğla Beekeeping and Pine Honey Congress, Muğla, Türkiye, 15 - 19 Ekim 2018, ss.153, (Özet Bildiri)
2018
201818. A Natural Alternative to Androgenic Drugs: Apilarnil
TURKUT G. M., ER M., DEĞİRMENCİ A., YILDIZ O.
6th International Muğla Beekeeping and Pine Honey Congress, Muğla, Türkiye, 15 - 19 Ekim 2018, ss.561, (Tam Metin Bildiri)
2017
201719. SOME RESEARCHES ON FOOD ORIGINATED ACE-INHIBITORY AND ANTIOXIDANT PEPTIDES
ER M., TEMİZ H., TURKUT G. M., DEĞİRMENCİ A., YILDIZ O.
Central Anatolia Region Third Agriculture and Food Congress, Sivas, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2017, ss.1, (Tam Metin Bildiri)
2017
201720. THE USAGE OF QUINOA AND BUCKWHEAT IN DEVELOPING GLUTEN-FREE PRODUCTS
TURKUT G. M., DEĞİRMENCİ A., ER M., ÇAKMAK H., TAVMAN Ş.
Central Anatolia Region Third Agriculture and Food Congress, Sivas, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2017, ss.1, (Tam Metin Bildiri)
2017
201721. A VALUABLE FERMENTED FUNCTIONAL FOOD: BEEBREAD
DEĞİRMENCİ A., TURKUT G. M., ER M., YILDIZ O.
Central Anatolia Region Third Agriculture and Food Congress, Sivas, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2017, ss.1, (Tam Metin Bildiri)
2017
201722. EVALUATION OF THE EFFECTS OF MODIFIED ATMOSPHERE PACKAGING ON FOOD ANTIOXIDANTS: A REVIEW
DEĞİRMENCİ A., TURKUT G. M., ER M., YILDIZ O.
Central Anatolia Region Third Agriculture and Food Congress, Sivas, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2017, ss.1, (Tam Metin Bildiri)
2017
201723. A NATURAL ANTIMICROBIAL: ALLYL ISOTHIOCYANATE
DEĞİRMENCİ A., ER M., TURKUT G. M., YILDIZ O.
Central Anatolia Region Third Agriculture and Food Congress, Sivas, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2017, ss.1, (Tam Metin Bildiri)
2017
201724. Does Propolis Protect Against Radioactive Ray Effect?
YILDIZ O., DEĞİRMENCİ A., DİZMAN S., KOLAYLI S.
45th APIMONDIA ULUSLARARASI ARICILIK KONGRESİ, 29 Eylül - 04 Ekim 2017, (Özet Bildiri)
2017
201725. A Traditional Anatolian Beverage: Kenger (Gundelia Tournefortii) Coffee
Turkut G. M., Değirmenci A., Er M., Yıldız O., Kolaylı S.
International Symposium on Medicinal, Aromatic and Dye Plants,, Malatya, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2017, ss.1, (Özet Bildiri)
2017
201726. Traditional Herby-Hot Ayran From Puturge-Malatya
Turkut G. M., Er M., Değirmenci A., Yıldız O.
International Symposium on Medicinal, Aromatic and Dye Plants,, Malatya, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2017, ss.1, (Tam Metin Bildiri)
2017
201727. Does Propolis Protect Against Radioactive Ray Effects?
YILDIZ O., DEĞİRMENCİ A., DİZMAN S., KOLAYLI S.
45th APIMONDIAINTERNATIONAL APICULTURAL CONGRESSSeptembe 29 - October 4, 2017 / Istanbul - TURKEY, İstanbul, Türkiye, 29 Eylül - 04 Ekim 2017, ss.176, (Özet Bildiri)
2017
201728. Biologically Active Peptides Derived From Royal Jelly
ER M., TEMİZ H., DEĞİRMENCİ A., YILDIZ O., KOLAYLI S.
45th APIMONDIA ULUSLARARASI ARICILIK KONGRESİ, İstanbul, Türkiye, 29 Eylül - 04 Ekim 2017, ss.1, (Tam Metin Bildiri)
2017
201729. SOME HAZELNUT-BASED TRADITIONAL FOODS IN ANATOLIA
DEĞİRMENCİ A., ER M., YILDIZ O., KOLAYLI S.
IX. International Congress on Hazelnut, SAMSUN, TÜRKIYE, 15-17 Ağustos 2017, Samsun, Türkiye, 15 - 17 Ağustos 2017, (Özet Bildiri)
2017
201730. The Determination Of The Radioactive Ray Absorption Capacity Of Hazelnut Kernel Discs
Dizman S., Yıldız O., Er M., Değirmenci A., Turkut G. M., Kolaylı S.
IX. International Congress on Hazelnut, Samsun, Türkiye, 15 - 17 Ağustos 2017, ss.1, (Tam Metin Bildiri)
2016
201631. The Study for Aflatoxin Content of Gümüşhane Pestil and Köme
YILDIZ O., DEĞİRMENCİ A., KOLAYLI S.
The Second International Turkic World Conference on Chemical Sciences andTechnologies, ÜSKÜP, Makedonya, 26 - 30 Ekim 2016, ss.202, (Özet Bildiri)
2013
201332. TOZ KIRMIZI BİBERDEN ISIL İŞLEME DAYANIKLI JEL YAPISINDA YENİ ÜRÜN GELİŞTİRİLMESİ
Bilek S., Özkan G., Arslan E., DEĞİRMENCİ A.
Türkiye Gıda ve İçecek Sanayii Dernekleri Federasyonu Gıda Kongresi, Antalya, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2013, ss.24, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar
2021
20211. Polenin Arı Ekmeğine Dönüşüm Süreci: Arı Ekmeği Mikrobiyolojisi
Değirmenci A., Yıldız O.
Türkiye Klinikleri Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp - Özel Konular, Dr. Öğr. Üyesi Ali Timuçin ATAYOĞLU, Editör, Türkiye Klinikleri Yayınevi, Ankara, ss.86-89, 2021
2021
20212. Apiterapi Uygulaması Kitabı
Yıldız O., Değirmenci A.
Apiterapi Uygulaması Kitabı, Prof. Dr. Ahmet TEKİN,Prof. Dr. Sibel SİLİCİ, Editör, Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü, Ankara, ss.196-205, 2021
2018
20183. TOPLAM ANTİOKSİDAN KAPASİTE TESTLERİ
Can Z., DEĞİRMENCİ A.
Antioksidanlar ve Tayin Yöntemleri, Kolaylı S., Şahin H., Editör, Ankara Nobel Tıp Kitabevleri, Ankara, ss.97-108, 2018
Desteklenen Projeler
2025 - Devam Ediyor
2025 - Devam Ediyorİsabella Üzümü İçeren Yüksek Katma Değerli Krem ve Losyon Üretilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Y.Lisans
YILDIZ O. (Yürütücü), ÇELEBİ Z. B., DEĞİRMENCİ A., BOYRACI G. M.
2025 - Devam Ediyor
2025 - Devam EdiyorAronya İçeren Yüksek Katma Değerli Ürünlerin Üretilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Y.Lisans
YILDIZ O. (Yürütücü), BOYRACI G. M., DEĞİRMENCİ A., GÜZELDAL Ö.
2024 - 2027
2024 - 2027Doğal Yetişme Ortamından Elde Edilen Kara Mürverin (Sambucus nigra L. ) Meyve Özellikleri ve Kimyasal Karakterizasyonu
Diğer Resmi Kurumlarca Desteklenen Proje
Değirmenci A., Boyracı G. M., Yıldız O., İslam A.
2024 - 2026
2024 - 2026Farklı Pişirme Yöntemlerinin Polygonum cognatum Meissn Madımak in Antioksidan Aktivitesi Fenolik Bileşen İçeriği ve Biyoerişilebilirliğine Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Demirel Özbek Y.(Yürütücü), Değirmenci A., Saral Ö.
2024 - 2025
2024 - 2025Kokulu Kara Üzüm (Vitis labrusca L.) Kullanılarak Fonksiyonel Yumuşak Şeker Formülasyonu Geliştirilmesi
TÜBİTAK Projesi , 2209-B - Sanayiye Yönelik Lisans Araştırma Projeleri Destekleme Programı
Değirmenci A.
2023 - 2024
2023 - 2024NEET’ler (Ne İstihdamda Ne Eğitimde olan Gençler) Pazara Erişiyor
AB Destekli Diğer Projeler
(Proje Özeti)
Boyracı G. M., Değirmenci A.
2023 - 2024
2023 - 2024Arı poleni ve arı ekmeğinin botanik orijinlerinin belirlenerek, kimyasal yapıları ve biyoerişilebilirliklerinin araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Güneş F.(Yürütücü), Pınar N. M., Özkök A., Mayda N., Değirmenci A.
2022 - 2024
2022 - 2024Apiterapik Değeri Olan Fermente Bir Ürün: Endüstriyel Perga
TÜBİTAK Projesi , 1505 - Üniversite-Sanayi İşbirliği Destek Programı
Yıldız O. (Yürütücü), Değirmenci A., Şimşek Ö., Boyracı G. M., Er Kemal M.
2021 - 2024
2021 - 2024Farklı Çözücü ve Ekstraksiyon Şartlarının Propolis Özütlerinin Biyolojik Aktivitesine Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
YILDIZ O. (Yürütücü), DEĞİRMENCİ A., KOLAYLI S., BOYRACI G. M.
2017 - 2018
2017 - 2018Bazı Pleurotus Türlerinin (Pleurotus ostreatus, Pleurotus citrinopileatus, Pleurotus djamor, Lentinus edodes) Farklı Ortamlarda Üretilmesi, Kimyasal ve Duyusal Analizi
Diğer Resmi Kurumlarca Desteklenen Proje
DEĞİRMENCİ A.
2014 - 2018
2014 - 2018Geleneksel Gümüşhane Pestil ve Kömesinin Üretim Yöntemlerinin ve Kalite Parametrelerinin İncelenmesi
TAGEM Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü Projesi
Yıldız O. (Yürütücü), Değirmenci A., Kolaylı S., Avcı M., Baltacı C., Ilyasoğlu H., et al.
2016 - 2017
2016 - 2017DOĞU KARADENİZ BÖLGESİNE AİT BAZI TIBBİ VE AROMATİK BİTKİLERİNİN BİYOAKTİF ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Alt Yapı
DEMİRCİ E. (Yürütücü), YAYĞAZ A., YILDIRIM AKATIN M., YILDIZ O., BATAN N., BULUT V. N., et al.
2014 - 2015
2014 - 2015Dondurma Yöntemi ve Depolamanın Dondurulmuş Kiraz Domatesin Kalitesi Üzerine Etkileri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Y.Lisans
Ersus S.(Yürütücü), Değirmenci A.
Ödüller
Mayıs 2024
Mayıs 2024Kamu/Sanayi İş Birliği Alanında En İyi Doktora Tezi Ödülü
Karadeniz Teknik Üniversitesi
Kasım 2022
Kasım 2022Uluslararası Katılımlı Türkiye Arıcılık Ödülleri İnovasyon Kategorisi Altın Madalya
Türkiye Arı Yetiştiricileri Merkez Birliği
Burslar
2015 - 2015
2015 - 2015