Yayınlar & Eserler

Makaleler 64
Tümü (64)
SCI-E, SSCI, AHCI (42)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (44)
ESCI (2)
Scopus (47)
TRDizin (19)
Diğer Yayınlar (6)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 120

1. Comparison of Antioxidant and Antimicrobial Activity of Some Propolis Extracts Available for Sale

II. International Apitherapy and Nature Congress, Trabzon, Türkiye, 8 - 10 Mayıs 2024, (Özet Bildiri)

2. Production of Propolis Added Oral Strips Enriched with Natural Antioxidants

II. International Apitherapy and Nature Congress, Trabzon, Türkiye, 8 - 10 Mayıs 2024, ss.11-19, (Tam Metin Bildiri)

3. Apiair: Unique Air from Beehives

I. International Apitherapy and Nature Congress, Nakhchivan, Azerbaycan, 01 Haziran 2023, ss.118-121, (Tam Metin Bildiri)

4. Development of Antioxidant-Enriched Jelly Type Candy Formulation Using Propolis Extract

I. International Apitherapy and Nature Congress, Nakhchivan, Azerbaycan, 1 - 03 Haziran 2023, ss.97-107, (Tam Metin Bildiri)

5. In Vitro Digestion Models for Bee Products: The Bioaccessibility ofPolyphenols

I. International Apitherapy and Nature Congress, Nakhchivan, Azerbaycan, 1 - 03 Haziran 2023, ss.108-117, (Tam Metin Bildiri)

6. The Effect of Different Solvent and Extraction Conditions on the Biological Activity of Propolis Extracts

7. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi, Muğla, Türkiye, 15 - 19 Kasım 2022, ss.107, (Özet Bildiri)

7. Investigation of potential properties of ethanolic propolis extracts for COVID-19 treatment

47th APIMONDIA, International Apicultural Congress August 24 - 28, 2022, Istanbul, TÜRKIYE, İstanbul, Türkiye, 24 Ağustos 2022, ss.86, (Özet Bildiri)

8. Honeybee Silk: A Valuable Biomaterial

1st Joint International Apitherapy Congress, Nakhchivan, Azerbaycan, 20 - 26 Mayıs 2021, ss.222-226, (Tam Metin Bildiri)

9. The Process of Pollen transformation into the Bee bread: Microbiology of Bee bread

1st JOINT INTERNATIONAL APITHERAPY CONGRESS, İstanbul, Türkiye, 20 - 26 Mayıs 2021, ss.96, (Özet Bildiri)

10. The Effect of Autoclave Sterilization on Microbial Decontamination and Bioactive Properties of Bee Pollen

1st Joint International Apitherapy Congress, İstanbul, Türkiye, 20 - 26 Mayıs 2021, ss.111-115, (Tam Metin Bildiri)

11. A Natural Androgen Source: Apilarnil (Drone Larvae)

1st Joint International Apitherapy Congress, İstanbul, Türkiye, 20 - 26 Mayıs 2021, ss.93, (Özet Bildiri)

12. In vitro Cytotoxic Effect of Honey on Cancer Cells (HT29 and HeLa)

Proceedins Book of International Eurasian Congress on Natural Nutrition Healthy Life, Ankara, Türkiye, 12 - 15 Temmuz 2018, ss.999-1002, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

13. Romanya’dan toplanan arı polenlerinin fizikokimyasal ve antioksidan özellikleri

6. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi, 15 - 19 Ekim 2018, ss.179-187, (Tam Metin Bildiri)

14. An Important Parameter in the Discrimination of Pine Honeys: Turbidity

6th International Muğla Beekepeng and pine congress, Muğla/fethiye, Türkiye, 15 - 19 Ekim 2018, (Tam Metin Bildiri)

15. The Investigation of the Usability of Propolis Extracts in Aids Treatment

6.ULUSLARARASI MUĞLA ARICILIK VE ÇAM BALI KONGRESİ, Muğla, Türkiye, 15 - 19 Ekim 2018, ss.205-206, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

16. Investigating Antioxidant and Antimicrobial Activities of Propolis Extracts Prepared with Various Solvents

6th International Muğla Beekeeping and Pine Honey Congress, Muğla, Türkiye, 15 - 19 Ekim 2018, ss.172, (Tam Metin Bildiri)

17. Assessing Total Phenolic Content and Antioxidant Activity of Pollen and Bee Bread by Simulated Human Gastrointestinal System

6th International Muğla Beekeeping and Pine Honey Congress, Muğla, Türkiye, 15 - 19 Ekim 2018, ss.153, (Özet Bildiri)

18. A Natural Alternative to Androgenic Drugs: Apilarnil

6th International Muğla Beekeeping and Pine Honey Congress, Muğla, Türkiye, 15 - 19 Ekim 2018, ss.561, (Tam Metin Bildiri)

19. Are Really Bee Bread and Bee Pollen Probiotic?

6th International Muğla Beekeeping and Pine Honey Congress, Muğla, Türkiye, 15 - 19 Ekim 2018, ss.188, (Tam Metin Bildiri)

20. Antioxidant Properties and Inhibition Effect of Some Turkish Honey Samples onAcetylcholinesterase and Bovine Milk Xanthine Oxidase

INTERNATIONAL EURASIAN CONFERENCE ON BIOLOGICAL AND CHEMICAL SCIENCES, Manakara, Madagaskar, 26 - 27 Nisan 2018, ss.1147, (Özet Bildiri)

21. Inhibition Studies on Helicobacter pylori Urease by Some Turkish Authentic Honeys

INTERNATIONAL EURASIAN CONFERENCE ON BIOLOGICAL AND CHEMICAL SCIENCES, Ankara, Türkiye, 26 - 27 Nisan 2018, ss.1144, (Özet Bildiri)

22. Propolis Ekstraktlarının Standardize Edilmesi Mümkün müdür?

Uluslararası Katılımlı I. Apiterapi Kongresi, Türkiye, 16 - 17 Aralık 2017, (Özet Bildiri)

23. Propolis ekstraktlarının standardize edilmesi mümkün mü?

1. Ulusal Apiterapi Kongresi, Türkiye, 16 - 17 Aralık 2017, (Özet Bildiri)

24. ANTIBACTERIAL EFFECTS OF HERBAL EXTRACTS ON THE CARIESASSOCIATEDBACTERIA

International Symposium on Medicinal, Aromatic and Dye Plants (REYHAN 2017),5-7 October 2017, Malatya/TURKEY, Malatya, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2017, ss.295, (Özet Bildiri)

25. Farklı pH’larda Ekstraksiyon İle Üretilen Arapgir Reyhanı İçeceklerinin Üretim Olanaklarının Araştırılması

International Symposium on Medicinal, Aromatic and Dye Plants (REYHAN 2017),5-7 October 2017, Malatya/TURKEY, Malatya, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2017, ss.132, (Özet Bildiri)

27. SOME RESEARCHES ON FOOD ORIGINATED ACE-INHIBITORY AND ANTIOXIDANT PEPTIDES

Central Anatolia Region Third Agriculture and Food Congress, Sivas, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2017, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

28. A NATURAL ANTIMICROBIAL: ALLYL ISOTHIOCYANATE

Central Anatolia Region Third Agriculture and Food Congress, Sivas, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2017, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

29. EVALUATION OF THE EFFECTS OF MODIFIED ATMOSPHERE PACKAGING ON FOOD ANTIOXIDANTS: A REVIEW

Central Anatolia Region Third Agriculture and Food Congress, Sivas, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2017, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

30. A VALUABLE FERMENTED FUNCTIONAL FOOD: BEEBREAD

Central Anatolia Region Third Agriculture and Food Congress, Sivas, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2017, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

31. A NATURAL ANTIMICROBIAL: ALLYL ISOTHIOCYANATE

Central Anatolia Region Third Agriculture and Food Congress, Sivas, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2017, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

32. A VALUABLE FERMENTED FUNCTIONAL FOOD: BEEBREAD

Central Anatolia Region Third Agriculture and Food Congress, Sivas, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2017, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

33. SOME RESEARCHES ON FOOD ORIGINATED ACE-INHIBITORY AND ANTIOXIDANT PEPTIDES

Central Anatolia Region Third Agriculture and Food Congress, Sivas, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2017, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

34. SOME RESEARCHES ON FOOD ORIGINATED ACE-INHIBITORY AND ANTIOXIDANT PEPTIDES

Central Anatolia Region Third Agriculture and Food Congress, Sivas, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2017, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

35. EVALUATION OF THE EFFECTS OF MODIFIED ATMOSPHERE PACKAGING ON FOOD ANTIOXIDANTS: A REVIEW

Central Anatolia Region Third Agriculture and Food Congress, Sivas, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2017, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

36. A VALUABLE FERMENTED FUNCTIONAL FOOD: BEEBREAD

Central Anatolia Region Third Agriculture and Food Congress, Sivas, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2017, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

37. EVALUATION OF THE EFFECTS OF MODIFIED ATMOSPHERE PACKAGING ON FOOD ANTIOXIDANTS: A REVIEW

Central Anatolia Region Third Agriculture and Food Congress, Sivas, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2017, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

38. A NATURAL ANTIMICROBIAL: ALLYL ISOTHIOCYANATE

Central Anatolia Region Third Agriculture and Food Congress, Sivas, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2017, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

39. Does Propolis Protect Against Radioactive Ray Effect?

45th APIMONDIA ULUSLARARASI ARICILIK KONGRESİ, 29 Eylül - 04 Ekim 2017, (Özet Bildiri)

40. Traditional Herby-Hot Ayran From Puturge-Malatya

International Symposium on Medicinal, Aromatic and Dye Plants,, Malatya, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2017, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

41. A Traditional Anatolian Beverage: Kenger (Gundelia Tournefortii) Coffee

International Symposium on Medicinal, Aromatic and Dye Plants,, Malatya, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2017, ss.1, (Özet Bildiri)

42. AN Ocimum basilicumDERIVATIVE AS A NEW ACID-BASE INDICATOR

International Symposium on Medicinal, Aromatic and Dye Plants (REYHAN 2017), Malatya, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2017, ss.352, (Tam Metin Bildiri)

43. A OCIMUM BASILICUM DERIVATIVE AS A NEW ACID-BASE INDICATOR

International Symposium on Medicinal, Aromatic and Dye Plants,, Malatya, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2017, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

44. Investigation of Cytotoxic Effects of Bee Venom on Cervical Carcinoma (Hela), and Colon AdenocarcinomaCancer Cells

45th APIMONDIAINTERNATIONAL APICULTURAL CONGRESS Septembe 29 - October 4, 2017 / Istanbul - TURKEY, İstanbul, Türkiye, 29 Eylül - 04 Ekim 2017, ss.169, (Özet Bildiri)

45. Does Propolis Protect Against Radioactive Ray Effects?

45th APIMONDIAINTERNATIONAL APICULTURAL CONGRESSSeptembe 29 - October 4, 2017 / Istanbul - TURKEY, İstanbul, Türkiye, 29 Eylül - 04 Ekim 2017, ss.176, (Özet Bildiri)

46. Sterilization with Gamma Irradiation and Dry-hot Air of Spores of Paenibacillus Larvae in Wax

45th APIMONDIAINTERNATIONAL APICULTURAL CONGRESSSeptembe 29 - October 4, 2017 / Istanbul - TURKEY, İstanbul, Türkiye, 29 Eylül - 04 Ekim 2017, ss.227, (Özet Bildiri)

47. BIOACTIVE COMPONENTS, ANTIOXIDANT ACTIVITIES, AND PRINCIPAL COMPONENT ANALYSIS OF TWO HEALTH BENEFIT FOOD GROUPS FROM ANATOLIA: MONOFLORAL HONEYS AND HONEY-BEE POLLENS

IMEKOFOODS (TC23) 3rd Ιnternational Conference“Metrology Promoting Standardization and Harmonization in Food and Nutrition”, Yunanistan, 1 - 04 Ekim 2017, (Özet Bildiri)

48. Biologically Active Peptides Derived From Royal Jelly

45th APIMONDIA ULUSLARARASI ARICILIK KONGRESİ, İstanbul, Türkiye, 29 Eylül - 04 Ekim 2017, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

49. Encapsulation on propolis extract by orange peel pectin

International honey comission congress, Antalya, Türkiye, 25 - 29 Eylül 2017, ss.15, (Özet Bildiri)

55. The Potential of Oak Honey Considering The Structure of Oak Stands in Turkey

International Honey Commission Congress 2017, Antalya, Türkiye, 25 - 27 Eylül 2017, cilt.1, sa.1, ss.18, (Özet Bildiri)

57. Encapsulation of Propolis Extract by Orange Peel Pectin

International Honey Commission Congress 2017 (IHC2017), Antalya, Türkiye, 25 - 27 Eylül 2017, (Özet Bildiri)

58. SOME HAZELNUT-BASED TRADITIONAL FOODS IN ANATOLIA

IX. International Congress on Hazelnut, SAMSUN, TÜRKIYE, 15-17 Ağustos 2017, Samsun, Türkiye, 15 - 17 Ağustos 2017, (Özet Bildiri)

59. The Determination Of The Radioactive Ray Absorption Capacity Of Hazelnut Kernel Discs

IX. International Congress on Hazelnut, Samsun, Türkiye, 15 - 17 Ağustos 2017, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

60. Phenolic Compounds and Antioxidant Activity of Buckwheat Pollen of Konya Region

I.International Congress on Medicinal and Aromatic Plants Natural and Healthy Life, 3 - 05 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)

61. The Study for Aflatoxin Content of Gümüşhane Pestil and Köme

The Second International Turkic World Conference on Chemical Sciences andTechnologies, ÜSKÜP, Makedonya, 26 - 30 Ekim 2016, ss.202, (Özet Bildiri)

62. Phenolic Composition of Turkish Chestnut Propolis

The Second International Turkic World Conference on Chemical Sciences andTechnologies, ÜSKÜP, Makedonya, 26 - 30 Ekim 2016, ss.146-147, (Özet Bildiri)

64. HONEY AS AN INGREDIENT IN TURKISH TRADITIONAL FOODS PESTİL AND KOME

13th Asian Apicultural Association Conference, CİDDE, Suudi Arabistan, 24 - 26 Nisan 2016, ss.337, (Özet Bildiri)

65. Comparative evaluation of antimicrobial potential of different source of monofloral Turkish honeys

13th Asian Apicultural Association Conference, CİDDE, Suudi Arabistan, 24 - 26 Nisan 2016, ss.306, (Özet Bildiri)

66. VOLATILES COMPOUNDS OF MONOFLORAL TURKISH HONEYS

13th Asian Apicultural Association Conference, CİDDE, Suudi Arabistan, 24 - 26 Nisan 2016, ss.117, (Özet Bildiri)

67. Chestnut Chestnut sativa Mill honey Pysico chemical antioxidant anti inflamatorry antimicrobial properties

13th Asian Apicultural Association Conference, CİDDE, Suudi Arabistan, 24 - 26 Nisan 2016, ss.144, (Özet Bildiri)

68. Chestnut bee pollen Their physico chemical and biochemical properties

13th Asian Apicultural Association Conference, CİDDE, Suudi Arabistan, 24 - 26 Nisan 2016, ss.147, (Özet Bildiri)

69. USING FACILITIES OF BEE PRODUCTS IN COSMETOLOGY

13th Asian Apicultural Association Conference, CİDDE, Suudi Arabistan, 24 - 26 Nisan 2016, ss.325, (Özet Bildiri)

70. ANTI HELICOBACTER PYLORI ACTIVITIES OF TURKISH PROPOLIS

13th Asian Apicultural Association Conference, CİDDE, Suudi Arabistan, 24 - 26 Nisan 2016, ss.77, (Özet Bildiri)

72. Honey as an ingredient in Turkish Traditional foods pestil and kome

13thAsian Apicultural Association Conference, 22 - 24 Nisan 2016

74. May total tannin content be a marker for identification of forest honey A preliminary research

13th Asian Apicultural Association Conference, CİDDE, Suudi Arabistan, 22 - 24 Nisan 2016, ss.123, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

75. Propolis and pollen in vitro anti inflamatuar potential

Uluslararası Katılımlı Marmaris Apiterapi ve Arı Ürünleri Sempozyumu, Türkiye, 20 - 22 Kasım 2015

76. TURKISH GREEN PROPOLİS WITH HIGH APITHERAPIC VALUE

ULUSLARASI KATILIMLI MARMARİS APİTERAPİ VE ARI ÜRÜNLERİ SEMPOZYUMU, Muğla, Türkiye, 21 - 22 Kasım 2015, (Tam Metin Bildiri)

77. QUALITY PARAMETERS OF GUMUSHANE PESTİL AND KOME PRODUCED USING HONEY

ULUSLARASI KATILIMLI MARMARİS APİTERAPİ VE ARI ÜRÜNLERİ SEMPOZYUMU, Muğla, Türkiye, 21 - 22 Kasım 2015, ss.59, (Tam Metin Bildiri)

78. Propolis and pollen in vitro anti inflammatory potentials; bovine testis hyaluronidase enzyme inhibition

ULUSLARASI KATILIMLI MARMARİS APİTERAPİ VE ARI ÜRÜNLERİ SEMPOZYUMU, Muğla, Türkiye, 21 - 22 Kasım 2015, ss.70-71, (Tam Metin Bildiri)

79. TURKISH GREEN PROPOLİS WİTH HIGH APITHERAPIC VALUE

ULUSLARASI KATILIMLI MARMARİS APİTERAPİ VE ARI ÜRÜNLERİ SEMPOZYUMU, Muğla, Türkiye, 21 - 22 Kasım 2015, ss.42-43, (Tam Metin Bildiri)

80. TURKISH GREEN PROPOLIS WITH HIGH APITHERAPIC VALUE

Marmaris Apiterapi ve Arı ürünleri Kongresi, Muğla, Türkiye, 20 Kasım - 22 Aralık 2015, ss.1, (Özet Bildiri)

84. ARIDAN GELEN SAĞLIK

MUASIR ARICILIĞIN PROBLEMLERİ VE İNKİŞAF HUSUSİYETLERİ-ULUSLARARASI İLMİ KONFERANSI, NAHCİVAN, Azerbaycan, 24 - 25 Nisan 2015, (Tam Metin Bildiri)

85. Azerbaycan Bal vePropolisinin Biyoaktif Özellikleri

Muasır Arıcılıgın Proplemleri Kongreransı, Nahcıan, Azerbaycan, 23 - 25 Nisan 2015, (Tam Metin Bildiri)

86. Arıdan gelenSağlık

Muasır Arıcılıgın Proplemleri Kongreransı, Azerbaycan, 23 - 25 Nisan 2015, (Tam Metin Bildiri)

87. AZERBAYCAN BAL VE PROPOLİSİNİN BİYOAKTİF ÖZELLİKLERİ

MUASIR ARICILIĞIN PROBLEMLERİ VE İNKİŞAF HUSUSİYETLERİ-ULUSLARARASI İLMİ KONFERANSI, NAHCİVAN, Azerbaycan, 24 - 25 Nisan 2015, (Tam Metin Bildiri)

89. HAYIT BALININ KİMYASAL VE BİYOLOJİK AKTİF ÖZELLİKLERİ

Aydın Hayıt Balının Kimyasal ve Biyolojik Özellikleri ve Sağlık Alanında Kullanımı, Aydın, Türkiye, 30 Ocak 2015

90. TÜRKİYEDE ÜRETİLEN ARI SÜTLERİNİN KİMYASAL İÇERİKLERİ

4. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi, 5 - 09 Kasım 2014, (Özet Bildiri)

91. Kestane Poleninin Fenolik Bileşenleri ve Antioksidan Aktiviteleri

4th International Mugla Beekeeping & Pine Honey Congres, 5 - 09 Kasım 2014

92. Kestane Propolisinin Antioksidan Aktivitesi

“4. Uluslararası MuğlaArıcılık ve Çam Balı Kongresi eşzamanlı olarak 20. Apislavia Kongresi, Muğla, Türkiye, 5 - 09 Kasım 2014

93. Arı Ürünlerinde Coğrafi İşaretleme Yoluyla Marka Değeri Oluşturulması

4. Uluslararası MuğlaArıcılık ve Çam Balı Kongresi eşzamanlı olarak 20. Apislavia Kongresi, Muğla, Türkiye, 5 - 09 Kasım 2014

94. Amikasin Tarafından Oluşturulan Nefropatinin Tedavisinde ArıÜrünlerinin Etkisi

4. Uluslararası MuğlaArıcılık ve Çam Balı Kongresi eşzamanlı olarak 20. Apislavia Kongresi, Muğla, Türkiye, 5 - 09 Kasım 2014

95. HAYIT BALI Vitexagnus castus L ve KARAKTERİSTİK ÖZELLİKLERİ

4. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi eş zamanlı olarak 20. Apislavia Kongresi, Muğla, Türkiye, 5 - 09 Kasım 2014, (Tam Metin Bildiri)

96. The Effect of Bee Products in Preventing Amikacin-Induced Nephropathy

Nephropathy’’20 th Apislavia Congress, Muğla, Türkiye, 5 - 09 Kasım 2014, ss.355, (Tam Metin Bildiri)

97. Phenolic Components and Antioxidant Activities of Chestnut Pollen

20 th Apislavia Congress, Muğla, Türkiye, 5 - 09 Kasım 2014, ss.358, (Tam Metin Bildiri)

98. Farklı Çözücülerle Hazırlanan Propolis Ekstraktlarının Biyoyararlılıkları

4. Uluslararası MuğlaArıcılık ve Çam Balı Kongresi eşzamanlı olarak 20. Apislavia Kongresi, Muğla, Türkiye, 5 - 09 Kasım 2014

99. Kestane Poleninin Fenolik Bileşenleri ve Antioksidan Aktivitesi

4. Uluslararası MuğlaArıcılık ve Çam Balı Kongresi eşzamanlı olarak 20. Apislavia Kongresi, Muğla, Türkiye, 5 - 09 Kasım 2014

100. Muğla Yöresi Menşeyli Bazi Püren BallarınınKarakterizasyonu

4th International Mugla Beekeeping Pine Honey Congress (Concurrently With) 20th Apislavia Congress, 5 - 09 Kasım 2014, (Özet Bildiri)

101. Muğla Yöresi Menşeyli Bazı Püren Ballarının Karakterizasyonu

4. Uluslararası MuğlaArıcılık ve Çam Balı Kongresi eşzamanlı olarak 20. Apislavia Kongresi, Muğla, Türkiye, 5 - 09 Kasım 2014

102. Kestane Balının Fenolik Profili ve Antioksidan Özellikleri

4. Uluslararası MuğlaArıcılık ve Çam Balı Kongresi eşzamanlı olarak 20. Apislavia Kongresi, Muğla, Türkiye, 5 - 09 Kasım 2014

103. Antioxidant Activities of Chestnut Propolis

20 th Apislavia Congress, Muğla, Türkiye, 5 - 09 Kasım 2014, ss.360, (Tam Metin Bildiri)

104. Characterisation of volatile compounds of Prunus spinosa

Natural Volatiles & Esantal Oils. 45th. ISE İnternational Sympossium on Esasantial Oils., 7 - 10 Ekim 2014

105. Characterisation of Volatile Compounds of Prunus spinosa L.

45 th Intertional Symposium on Essential Oils (ISEO), İstanbul, Türkiye, 7 - 10 Eylül 2014, ss.168, (Tam Metin Bildiri)

106. BAZI ORMAN BALLARININ UÇUCU BİLEŞENLERİNİN TESPİT EDİLEREK KARAKTERİZE EDİLMESİ

III.Uluslararsı Odun Dışı Ürünler Sempozyumu, Kahramanmaraş, Türkiye, 8 - 10 Mayıs 2014, ss.1, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

108. Kestane Balının Antideprasan Özelliginin Belirlenmesi

Uluslararası Katılımlı V. Marmara ArıcılıkKongresi, Türkiye, 4 - 06 Nisan 2013, (Özet Bildiri)

110. Türkiye monofloral balların mineral madde içerikleri

Uluslararası Katılımlı V.Marmara Arıcılık Kongresi, Türkiye, 4 - 06 Nisan 2013, (Özet Bildiri)

111. Kaliteli ve şeker beslemeli ballarda prolin değerleri

1. Turkısh Congress, Expo and Workshops on Honey and Honeybee Products wıth Internatıonal Partıcipatıon, 22 - 26 Şubat 2012, (Özet Bildiri)

113. Rhododendron ponticum show potent inhibitory activity against the human carbonic anhdrase

İsrail-Türkiye 2. Arıcılık Kongresi, Kfar Menahen, İsrail, 7 - 09 Şubat 2011, ss.16, (Tam Metin Bildiri)

117. SOME RESEARCHES ON FOOD ORIGINATED ACE-INHIBITORY AND ANTIOXIDANT PEPTIDES

Central Anatolia Region Third Agriculture and Food Congress, Sivas, Türkiye, 26 - 28 Ekim 0017, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

118. A NATURAL ANTIMICROBIAL: ALLYL ISOTHIOCYANATE

Central Anatolia Region Third Agriculture and Food Congress, Sivas, Türkiye, 26 - 28 Ekim 0017, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

119. A VALUABLE FERMENTED FUNCTIONAL FOOD: BEEBREAD

Central Anatolia Region Third Agriculture and Food Congress, Sivas, Türkiye, 26 - 28 Ekim 0017, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

120. EVALUATION OF THE EFFECTS OF MODIFIED ATMOSPHERE PACKAGING ON FOOD ANTIOXIDANTS: A REVIEW

Central Anatolia Region Third Agriculture and Food Congress, Sivas, Türkiye, 26 - 28 Ekim 0017, ss.1, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 7

1. Polenin Arı Ekmeğine Dönüşüm Süreci: Arı Ekmeği Mikrobiyolojisi

Türkiye Klinikleri Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp - Özel Konular, Dr. Öğr. Üyesi Ali Timuçin ATAYOĞLU, Editör, Türkiye Klinikleri Yayınevi, Ankara, ss.86-89, 2021 Creative Commons License

2. Doğal Bir Androjen Kaynağı: Apilarnil (Erkek Arı Larvası)

Türkiye Klinikleri Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp, ATAYOĞLU AT, Editör, Türkiye Klinikleri Yayınevi,, Ankara, ss.141-144, 2021

3. GIDALARIN YAPISINDAKİ ANTİOKSİDAN BİLEŞENLER

ANTİOKSİDANLAR VE TAYİN YÖNTEMLERİ, SEVGİ KOLAYLI, HÜSEYİN ŞAHİN, Editör, ANKARA NOBEL TIP KİTABEVİ, Ankara, ss.2-37, 2018

4. Balın Kalite Özellikleri

DELİ BAL, ABDULKADİR GÜNDÜZ, Editör, Nobel Yayınevi, Trabzon, ss.2-3, 2015

5. Culinary uses of honey

HONEY IN TRADIONAL AND MODERN MEDICINE, Laid Boukra, Editör, CRC press, New York, ss.435-441, 2014

6. Biochemisry and physicochemical properties of honey

HONEY IN TRADITIOUNLA AND MODERN MEDICINE, Laid Boukra, Editör, CRC Press, New York, ss.21-31, 2014

7. Biochemistry and Physicochemical Properties of Honey

Honey in Traditional and Modern Medicine, Laid Boukraa , Editör, Manila Typesetting Company, Crc Press, Taylor&Francis Icon Group International , A, Manila, ss.21-36, 2013
Metrikler

Yayın

203

Yayın (WoS)

44

Yayın (Scopus)

47

Atıf (WoS)

1457

H-İndeks (WoS)

21

Atıf (Scopus)

1702

H-İndeks (Scopus)

22

Atıf (Scholar)

3196

H-İndeks (Scholar)

27

Atıf (TrDizin)

3

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Diğer Toplam)

4

Proje

74

Fikri Mülkiyet

19

Tez Danışmanlığı

4

Açık Erişim

16
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları