Eğitim Bilgileri
2008 - 2016
2008 - 2016Doktora
Karadeniz Teknik Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Balıkçılık Teknolojisi Mühendisliği , Türkiye
2005 - 2008
2005 - 2008Yüksek Lisans
Karadeniz Teknik Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Balıkçılık Teknolojisi Mühendisliği Abd, Türkiye
2000 - 2004
2000 - 2004Lisans
Karadeniz Teknik Üniversitesi, Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi, Balıkçılık Teknolojisi Mühendisliği, Türkiye
Yaptığı Tezler
2016
2016Doktora
Somon balıgı (Salmo salar, Linnaeus, 1758) yan ürünlerinden endüstriyel balık çorbası üretimi ve oda koşullarında raf ömrünün belirlenmesi
Karadeniz Teknik Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Balıkçılık Teknolojisi Mühendisliği
2008
2008Yüksek Lisans
Doğu Karadeniz Bölgesinde Ticari Olarak Avcılığı Yapılan Hamsi (Engraulis Encrasicolus), İstavrit (Trachurus Trachurus) ve Mezgit (Merlanguis Merlangus) Balıklarının Toplam Yağ + Fosfolipit ve Yağ Asidi Bileşiminin Araştırılması
Karadeniz Teknik Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Balıkçılık Teknolojisi Mühendisliği
Yabancı Diller
B1 Orta
B1 Ortaİngilizce
Araştırma Alanları
Tarımsal Bilimler
Su Ürünleri
Su Ürünleri İşleme Teknolojileri
Akademik Ünvanlar / Görevler
2005 - 2014
2005 - 2014Araştırma Görevlisi
Karadeniz Teknik Üniversitesi, Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi, Balıkçılık Teknolojisi Mühendisliği
Akademi Dışı Deneyim
2010 - 2010
2010 - 2010Araştırma Görevlisi
UNIVERSITY OF LJUBLJANA FACULTY OF CHEMISTRY AND CHEMICAL TECHNOLOGY, Araştırma Görevlisi
2009 - 2009
2009 - 2009Araştırma Görevlisi
UNIVERSITY OF LJUBLJANA FACULTY OF CHEMISTRY AND CHEMICAL TECHNOLOGY, Araştırma Görevlisi
2009 - 2009
2009 - 2009Araştırma Görevlisi
UNIVERSITY OF LJUBLJANA FACULTY OF CHEMISTRY AND CHEMICAL TECHNOLOGY, Araştırma Görevlisi
2008 - 2008
2008 - 2008Araştırma Görevlisi
UNIVERSITY OF LJUBLJANA FACULTY OF CHEMISTRY AND CHEMICAL TECHNOLOGY, Araştırma Görevlisi
2005 - 2005
2005 - 2005Araştırma Görevlisi
AQUALABS - Advanced Laboratory Training Courses in Aquaculture for Early-Stage Researchers, Araştırma Görevlisi
2002 - 2004
2002 - 2004Stajyer (Öğrenci)
AYFROST DONDURULMUŞ GIDA FABRİKASI, Stajyer (Öğrenci)
Makaleler
Tümü (31)
SCI-E, SSCI, AHCI (27)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (29)
ESCI (2)
Scopus (28)
TRDizin (8)
2025
20251. The Effect of Taxifolin and Arabinogalactan Premixed with Dihydroquercetin on the Storage Quality of Fish Soup Prepared from Brook Trout (Salvelinus fontinalis, Mitchill, 1814)
KÖSE S., TUFAN B., Pompe M., Veber M., Koçar D.
Journal of Aquatic Food Product Technology
, 2025 (SCI-Expanded, Scopus)
2023
20232. Changes in the Biochemical and Fatty Acids Composition of Different Body Parts of Warty Crab (Eriphia Verrucosa, Forsskål, 1775) Caught from the Southeastern Black Sea and Their Relationship to Seasons and Sex
TUFAN B.
Turkish Journal of Fisheries and Aquatic Sciences
, cilt.23, sa.5, 2023 (SCI-Expanded, Scopus)
2023
20233. Biochemical Composition of Different Sex and Body Parts of Blue Crabs (Callinectes sapidus) Caught From the Middle Black Sea Coast
TUFAN B.
Marine Science and Technology Bulletin
, cilt.12, sa.1, ss.104-110, 2023 (TRDizin)
2022
20224. Gökkuşağı Alabalığından elde edilen balık çorbasının besin değeri (Oncorhyncus mykiss, Walbaum, 1792)
TUFAN B., Pompe M., Veber M., Koçar D., KÖSE S.
JOURNAL OF ANATOLIAN ENVIRONMENTAL AND ANIMAL SCIENCES
, cilt.7, sa.3, ss.289-296, 2022 (TRDizin)
2021
20215. Analysis of Biogenic Amines Using Immunoassays, HPLC, and a Newly Developed IC-MS/MS Technique in Fish Products-A Comparative Study
Kocar D., KÖSE S., Koral S., TUFAN B., Scavnicar A., Pompe M.
MOLECULES
, cilt.26, sa.20, 2021 (SCI-Expanded, Scopus)
2021
20216. Determination of Biogenic Amines in Fresh Fish and Processed Fish Products Using IC-MS/MS
Kocar D., KÖSE S., TUFAN B., Scavnicar A., Pompe M.
FOODS
, cilt.10, sa.8, 2021 (SCI-Expanded, Scopus)
2021
20217. Nutritional value of fish soup from cultured brook trout (Salvelinus fontinalis, Mitchill, 1814)
KÖSE S., Pompe M., TUFAN B., Veber M., Kočar D., Petkovsek E.
UKRAINIAN FOOD JOURNAL
, cilt.10, sa.1, ss.112-123, 2021 (ESCI, Scopus)
2021
20218. Production of a Nutritious Canned Salmon Soup Suitable for Human Consumption from Filleting By-products Using Plant Processing Conditions
TUFAN B., KÖSE S.
JOURNAL OF AQUATIC FOOD PRODUCT TECHNOLOGY
, cilt.30, ss.954-967, 2021 (SCI-Expanded, Scopus)
2018
20189. Comparison of Seasonal Fatty Acid Composition in Relation to Nutritional Value of Three Commercial Fish Species Caught From Different Zones of Eastern Black Sea
TUFAN B., Misir G. B., KÖSE S.
AQUATIC SCIENCES AND ENGINEERING
, cilt.33, sa.1, ss.11-19, 2018 (ESCI, TRDizin)
2016
201610. Comparison of proximate composition and fatty acid profile of on-growing and wild Mediterranean horse mackerel (Trachurus mediterraneus
TUFAN B., BAŞÇINAR N., KÖSE S.
JOURNAL OF AQUATIC FOOD PRODUCT TECHNOLOGY , cilt.25, sa.8, ss.1284-1300, 2016 (SCI-Expanded, Scopus)
2016
201611. Quality changes and shelf-life of cultured and wild hot-smoked Mediterranean horse mackerel (Trachurus mediterraneus) at refrigerated (4±1°C) conditions
Koral S., TUFAN B., BAŞÇINAR N., KÖSE S.
JOURNAL OF AQUATIC FOOD PRODUCT TECHNOLOGY , cilt.25, sa.7, ss.1021-1033, 2016 (SCI-Expanded, Scopus)
2016
201612. Quality changes and shelf-life of cultured and wild hot-smoked Mediterranean horse mackerel (Trachurus mediterraneus) at refrigerated (4±1°C) conditions
Koral S., TUFAN B., BAŞÇINAR N., KÖSE S.
JOURNAL OF AQUATIC FOOD PRODUCT TECHNOLOGY , cilt.25, sa.7, ss.1021-1033, 2016 (SCI-Expanded, Scopus)
2016
201613. Quality changes and shelf-life of cultured and wild hot-smoked Mediterranean horse mackerel (Trachurus mediterraneus) at refrigerated (4±1°C) conditions
Koral S., TUFAN B., BAŞÇINAR N., KÖSE S.
JOURNAL OF AQUATIC FOOD PRODUCT TECHNOLOGY , cilt.25, sa.7, ss.1021-1033, 2016 (SCI-Expanded, Scopus)
2016
201614. Variations in Total Lipid and Fatty Acid Contents of Edible Muscle Liver and Roes of Spotless Shad Alosa Immaculata During Catching Season in Black Sea title
BALÇIK MISIR G., TUFAN B., KÖSE S.
JOURNAL OF AQUATIC FOOD PRODUCT TECHNOLOGY , cilt.25, sa.1, ss.2-14, 2016 (SCI-Expanded, Scopus)
2016
201615. Quality Changes and Shelf Life of Cultured and Wild Hot-Smoked Mediterranean Horse Mackerel (Trachurus mediterraneus) at Refrigerated (4 +/- 1 degrees C) Conditions
Koral S., TUFAN B., BAŞÇINAR N., KÖSE S.
JOURNAL OF AQUATIC FOOD PRODUCT TECHNOLOGY
, cilt.25, sa.7, ss.1021-1033, 2016 (SCI-Expanded, Scopus)
2016
201616. Comparison of Proximate Composition and Fatty Acid Profile of On-Growing and Wild Mediterranean Horse Mackerel (Trachurus mediterraneus)
TUFAN B., BAŞÇINAR N., KÖSE S.
JOURNAL OF AQUATIC FOOD PRODUCT TECHNOLOGY
, cilt.25, sa.8, ss.1284-1300, 2016 (SCI-Expanded, Scopus)
2015
201517. Quality Changes and Shelf-Life of Cultured and Wild Hot-Smoked Mediterranean Horse Mackerel (Trachurus mediterraneus, Steindachner, 1868) at Frozen Storage (-20±2°C)
Koral S., TUFAN B., BAŞÇINAR N., KÖSE S.
TURKISH JOURNAL OF FISHERIES AND AQUATIC SCIENCES , cilt.15, ss.501-510, 2015 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
2015
201518. Quality Changes and Shelf-Life of Cultured and Wild Hot-Smoked Mediterranean Horse Mackerel (Trachurus mediterraneus, Steindachner, 1868) at Frozen Storage (-20 +/- 2 degrees C)
Koral S., TUFAN B., BAŞÇINAR N., KÖSE S.
TURKISH JOURNAL OF FISHERIES AND AQUATIC SCIENCES
, cilt.15, ss.495-504, 2015 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
2014
201419. Monthly variation of total lipid and fatty acid contents of Atlantic bonito, Sarda sarda (Bloch, 1793) of Black Sea
Misir G. B., TUFAN B., KÖSE S.
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.49, sa.12, ss.2668-2677, 2014 (SCI-Expanded, Scopus)
2014
201420. Variations in lipid and fatty acid contents in different body parts of Black Sea whiting, Merlangius merlangus euxinus (Nordmann, 1840)
TUFAN B., KÖSE S.
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.49, sa.2, ss.373-384, 2014 (SCI-Expanded, Scopus)
2013
201321. Investigation of the contents of biogenic amines and some food safety parameters of various commercially salted fish products
Koral S., TUFAN B., Scavnicar A., Kocar D., Pompe M., KÖSE S.
FOOD CONTROL
, cilt.32, sa.2, ss.597-606, 2013 (SCI-Expanded, Scopus)
2013
201322. Seasonal Changes in Proximate Composition and Fatty Acid Profile of Pufferfish (Lagocephalus sceleratus Gmelin, 1789) from the Mediterranean Sea of Turkey
Aydin M., TUFAN B., Sevgili H., KÖSE S.
JOURNAL OF AQUATIC FOOD PRODUCT TECHNOLOGY
, cilt.22, sa.2, ss.178-191, 2013 (SCI-Expanded, Scopus)
2013
201323. The Variations in Proximate Chemical Composition and Fatty Acid Profile in Different Parts of the Thornback Ray (Raja clavata) Caught from Black Sea, Turkey
TUFAN B., Koral S., KÖSE S.
JOURNAL OF AQUATIC FOOD PRODUCT TECHNOLOGY
, cilt.22, sa.1, ss.83-95, 2013 (SCI-Expanded, Scopus)
2012
201224. Biogenic amine contents of commercially processed traditional fish products originating from European countries and Turkey
KÖSE S., Koral S., TUFAN B., Pompe M., Scavnicar A., Kocar D.
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY
, cilt.235, sa.4, ss.669-683, 2012 (SCI-Expanded, Scopus)
2011
201125. Evaluation of Meat Yield, Proximate Composition and Fatty Acid Profile of Cultured Brook Trout (Salvelinus fontinalis Mitchill, 1814) and Black Sea Trout (Salmo trutta labrax Pallas, 1811) in Comparison with their Hybrid
Sahin Ş., BAŞÇINAR N., KOCABAŞ M., TUFAN B., KÖSE S., Okumus I.
TURKISH JOURNAL OF FISHERIES AND AQUATIC SCIENCES
, sa.2, ss.261-271, 2011 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
2011
201126. Commercial test kits and the determination of histamine in traditional (ethnic) fish products-evaluation against an EU accepted HPLC method
KÖSE S., KAKLIKKAYA N., KORAL S., TUFAN B., BURUK K. C., AYDIN F.
FOOD CHEMISTRY
, cilt.125, sa.4, ss.1490-1497, 2011 (SCI-Expanded, Scopus)
2011
201127. Changes during fishing season in the fat content and fatty acid profile of edible muscle, liver and gonads of anchovy (Engraulis encrasicolus) caught in the Turkish Black Sea
TUFAN B., Koral S., KÖSE S.
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.46, sa.4, ss.800-810, 2011 (SCI-Expanded, Scopus)
2011
201128. Proximate composition and fatty acid profile of three different fresh and dried commercial sea cucumbers from Turkey
Aydin M., Sevgili H., TUFAN B., Emre Y., KÖSE S.
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.46, sa.3, ss.500-508, 2011 (SCI-Expanded, Scopus)
2010
201029. The Effect of Storage Temperature on the Chemical and Sensorial Quality of Hot Smoked Atlantic Bonito (Sarda sarda, Bloch, 1838) Packed in Aluminium Foil
Koral S., KÖSE S., TUFAN B.
TURKISH JOURNAL OF FISHERIES AND AQUATIC SCIENCES
, cilt.10, sa.4, ss.439-443, 2010 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
2010
201030. Fatty acid profile and proximate composition of Pacific mullet (Mugil so-iuy) caught in the Black Sea
KÖSE S., Koral S., ÖZOĞUL Y., TUFAN B.
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.45, sa.8, ss.1594-1602, 2010 (SCI-Expanded, Scopus)
2009
200931. Investigating the Quality Changes of Raw and Hot Smoked Garfish (Belone belone euxini, Gunther, 1866) at Ambient and Refrigerated Temperatures
Koral S., KÖSE S., TUFAN B.
TURKISH JOURNAL OF FISHERIES AND AQUATIC SCIENCES
, cilt.9, sa.1, ss.53-58, 2009 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
0
01. Investigating some quality parameters of salted and fermented fish products of EU and Turkish origin in relation to food safety
KÖSE S., Koral S., YAŞAR A., YAYLI N., TUFAN B., Üzen F., et al.
Recent Advances in Food Analysis (RAFA conference), Çek Cumhuriyeti, ss.4, (Tam Metin Bildiri)
2017
20172. Consumer response on fish soup from brook trout (Salvelinus fontinalis Mitchill, 1814)aft er addition of lavitol V as natural antioxidant.
KÖSE S., TUFAN B., Pompe M., Veber M.
52nd CROATIAN AND12th INTERNATIONALSYMPOSIUM ONAGRICULTURE, Dubrovnik, Hırvatistan, 12 - 17 Şubat 2017, ss.1, (Özet Bildiri)
2017
20173. Nutritional value of fi sh soup from brook trout (Salvelinus fontinalis Mitchill 1814).
KÖSE S., TUFAN B., Pompe M., Veber M., Petrovsek E., Kristl A.
52nd CROATIAN AND12th INTERNATIONALSYMPOSIUM ONAGRICULTURE, Dubrovnik, Hırvatistan, 12 - 17 Şubat 2017, ss.1, (Özet Bildiri)
2016
20164. NUTRITIONAL VALUE OF FISH SOUP FROM CULTURED TROUT (Oncorhynchus mykiss)
KÖSE S., TUFAN B., POMPE M., VEBER M., Petkovsek E.
Agrosym 2016-VII International Scientific Agriculture Symposium’unda, Saraybosna, Bosna-Hersek, 6 - 09 Ekim 2016, ss.27, (Özet Bildiri)
2016
20165. CONSUMERS` SURVEY OF INDUSTRIAL FISH SOUP PRODUCED FROM THREE DIFFERENT FISH SPECIES
TUFAN B., KÖSE S., POMPE M., VEBER M.
Agrosym 2016-VII International Scientific Agriculture Symposium’unda, Saraybosna, Bosna-Hersek, 6 - 09 Ekim 2016, ss.21, (Özet Bildiri)
2015
20156. Determining the quality changes of salted anchovies produced from previously frozen raw material for a year
KÖSE S., Koral S., TUFAN B.
World Seafood Congress, Grimsby, Birleşik Krallık, 5 - 09 Eylül 2015, ss.1, (Özet Bildiri)
2014
20147. Comparison of Seasonal Fatty Acid Composition of Three Fish Species Living in Different Zones of Eastern Black Sea
TUFAN B., Balçık Mısır G., KÖSE S.
FABA 2014 International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences, Trabzon, Türkiye, 25 - 27 Eylül 2014, (Özet Bildiri)
2014
20148. Quality changes and shelf life of cultured and wild hot-smoked Mediterranean horse mackerel (Trachurus mediterraneus) during frozen storage (-20±2 °C)
Koral S., TUFAN B., BAŞÇINAR N., KÖSE S.
FABA2014 International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences, Trabzon, Türkiye, 25 - 27 Eylül 2014, ss.157, (Özet Bildiri)
2014
20149. Comparison of lipid and fatty acid contents of cultured and wild mediterranean horse mackerel (Trachurus mediterraneus)
KÖSE S., TUFAN B., BAŞÇINAR N.
65th Pacific Fisheries Technologists Conference, Monterey, Amerika Birleşik Devletleri, 23 - 26 Şubat 2014, ss.7, (Özet Bildiri)
2011
201110. Determination of biogenic amines in fish and fisheries products using IC-MS/MS
Scavnicar A., Pompe M., Kocar D., TUFAN B., KÖSE S.
5th International Symposium on RECENT ADVANCES IN FOOD ANALYSIS, Prague, Çek Cumhuriyeti, 1 - 04 Kasım 2011, ss.1, (Özet Bildiri)
2011
201111. Hamsi balığının buzsuz, buzlu ve su-buz karışımı ile soğuk muhafaza (4±1oC) koşullarında depolanması esnasındaki kalite değişimlerinin belirlenmesi
Koral S., KÖSE S., TUFAN B.
16. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumunu, Antalya, Türkiye, 25 - 27 Ekim 2011, ss.1, (Özet Bildiri)
2011
201112. Doğu Karadeniz Bölgesinde ticari olarak avcılığı yapılan Mezgit (Merlangius merlangus euxinus, Normdan, 1840) balığının mevsimsel olarak yağ asidi kompozisyonunun belirlenmesi.
TUFAN B., KÖSE S., Koral S.
16. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumunu, Antalya, Türkiye, 25 - 27 Ekim 2011, ss.1, (Özet Bildiri)
2010
201013. Determining the quality changes of salted anchovies produced from raw material previously frozen for a year
KÖSE S., Koral S., TUFAN B.
2nd International congress on seafood technology, 10 - 13 Mayıs 2010, ss.1, (Özet Bildiri)
2010
201014. Biogenic amine contents of traditional fish products of European and Turkish origin.
KÖSE S., Koral S., Pompe M., TUFAN B., Scavnicar A.
2nd International congress on seafood technology, 10 - 13 Mayıs 2010, ss.1, (Özet Bildiri)
2009
200915. İnvestigating some quality parameters of salted and fermented fish products of EU and Turkish origin in relation to food safety
KÖSE S., Koral S., YAŞAR A., YAYLI N., TUFAN B., Uzen F., et al.
Recent advantaces in food analysis, Prague, Çek Cumhuriyeti, 7 - 09 Kasım 2009, ss.4-12, (Özet Bildiri)
2009
200916. Geleneksel Su Ürünlerinde Nitrosamin Miktarlarının Araştırılması
KÖSE S., YAYLI N., YAŞAR A., Koral S., Pompe M., TUFAN B., et al.
Kromatografi Kongresi, Trabzon, Türkiye, 26 - 29 Eylül 2009, ss.1, (Özet Bildiri)
2009
200917. Doğu Karadeniz bölgesinde üretilen balık unu ve balık yağının biyokimyasal ve yağ asidi kompozisyonunun belirlenmesi
TUFAN B., KÖSE S., Koral S., ŞİRİN C.
15. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumunu, Rize, Türkiye, 1 - 04 Temmuz 2009, ss.1, (Özet Bildiri)
2009
200918. Investigating suitability of commercial histamine test kits for monitoring histamine in traditional fish products
KÖSE S., Koral S., KAKLIKKAYA N., BURUK C. K., TUFAN B., AYDİN F.
IFT Conference 2009, Anaheim, Amerika Birleşik Devletleri, 5 - 10 Haziran 2009, ss.1, (Özet Bildiri)
2008
200819. Investigating Some Quality Parameters of Several Traditional Fish Products in Relation to Food Safety
KÖSE S., Üzen F., TUFAN B., Koral S., GENÇ S., YAŞAR A.
59th Pacific Fisheries Technologists Conference, San Fransisco, Amerika Birleşik Devletleri, 3 - 06 Şubat 2008, ss.1, (Tam Metin Bildiri)
2007
200720. Comparison of seven commercial test kits and HPLC analytical methods for application to salted and fermented fish products
KÖSE S., KAKLIKKAYA N., Koral S., TUFAN B., GENÇ S., BURUK C. K., et al.
Recent Advances in Food Analysis (RAFA conference), Prague, Çek Cumhuriyeti, 7 - 09 Kasım 2007, ss.1, (Tam Metin Bildiri)
2007
200721. Taze balık sevkiyatında alternatif bir yöntemin denenmesi ve normal yöntemlerle karşılaştırılması
TUFAN B., KÖSE S., Koral S., Ayaydın İ.
XIV. Su ürünleri Sempozyumu, Muğla, Türkiye, 4 - 07 Eylül 2007, ss.1, (Özet Bildiri)
Desteklenen Projeler
2024 - 2026
2024 - 2026Partikül İlaveli Biyobozunur Polimerler Kullanılarak Nanokompozit Ambalaj Elde Edilerek Su Ürünleri Sektöründe Kullanımının Araştırılması
TÜBİTAK Projesi , 2218 - Yurt İçi Doktora Sonrası Araştırma Burs Programı
Tufan B. (Yürütücü)
2014 - 2017
2014 - 2017Balık Çorbasının Raf Ömrünü İyileştirmede Doğal Antioksidan ve Antimikrobiyal Bileşiklerin Kullanılmasının Etkilerinin Araştırılması
TÜBİTAK Projesi
KÖSE S. (Yürütücü), TUFAN B.
2010 - 2013
2010 - 2013Doğu Karadeniz Bölgesi’nde İstavrit Balığı (Trachurus mediterraneus Steindachner, 1868) Yetiştiriciliği
TAGEM Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü Projesi
Atasaral Ş., Delihasan Sonay F., Altınok İ., Şahin A., Köse S., Tufan B., et al.
2010 - 2013
2010 - 2013Doğu Karadeniz Bölgesi’nde İstavrit Balığı (Trachurus mediterraneus Steindachner, 1868) Yetiştiriciliği
Diğer Resmi Kurumlarca Desteklenen Proje
ALTINOK İ., BAŞÇINAR N. (Yürütücü), ŞAHİN A., TUFAN B.
2011 - 2012
2011 - 2012Geleneksel Balık Ürünlerinde Biyojenik Amin ve Nitrosaminlerin Kontrol ve İzleme Sistemleri
TÜBİTAK Projesi
BORAN M., TUFAN B.
2008 - 2010
2008 - 2010Truefood AB 6. Çerveve Projesi
Diğer Özel Kurumlarca Desteklenen Proje
TUFAN B.
Patent