Prof. Dr. SEVİM KÖSE


Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi, Balıkçılık Teknolojisi Mühendisliği

Su Ürünleri İşleme ve Değerlendirme


WoS Araştırma Alanları: Gıda Bilimi Ve Teknolojisi, Tarım Ve Çevre Bilimleri (Age), Yaşam Bilimleri (Life), Tarım Bilimleri, Mikrobiyoloji, Beslenme Ve Diyetetik, Mikrobiyoloji


Avesis Araştırma Alanları: Tarımsal Bilimler, Su Ürünleri, Su Ürünleri İşleme Teknolojileri

E-posta: sevimk@ktu.edu.tr
Diğer E-posta: kosesevim@gmail.com
İş Telefonu: +90 462 752 2805 Dahili: 8063
İş Telefonu: +90 462 377 8063
Fax Telefonu: +90 462 752 2158
Web: https://avesis.ktu.edu.tr//sevimk
Ofis: 123
Posta Adresi: KTÜ Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi, 61530, Çamburnu, Trabzon

Metrikler

Yayın

132

Yayın (WoS)

48

Yayın (Scopus)

47

Atıf (WoS)

784

H-İndeks (WoS)

16

Atıf (Scopus)

877

H-İndeks (Scopus)

18

Atıf (TrDizin)

3

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Sobiad)

154

H-İndeks (Sobiad)

7

Atıf (Diğer Toplam)

5

Toplam Atıf Sayısı

946

Proje

10

Fikri Mülkiyet

1

Tez Danışmanlığı

6

Açık Erişim

7
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Duyurular & Dokümanlar

Duyuru

İnsan Hakları Üyeliği
Duyuru
20.02.2020

Trabzon, Sürmene İlçesi İnsan Hakları KTÜ Temsilciliğini yürütmekteyim. Konu ile ilgili başvurularınız hakkında iletişime geçebilirsiniz.

Eğitim Bilgileri

1990 - 1993

1990 - 1993

Bütünleşik Doktora

Loughborough University of Technology, Chemical Engineering, Chemical Engineering, Birleşik Krallık

1988 - 1989

1988 - 1989

Yüksek Lisans

University of Lincoln, Humberside College Of Higher Education, Food Studies /Post Harvest Technology , Birleşik Krallık

1981 - 1985

1981 - 1985

Lisans

Karadeniz Teknik Üniversitesi, Fatih Eğitim Fakültesi, Fen Bilimleri Eğitimi/Biyoloji, Türkiye

Yaptığı Tezler

1993

1993

Doktora

Investigation into Toxins and Pathogens Implicated in Fish Meal Production

Loughborough University of Technology, Chemical Engineering, Chemical Engineering

1989

1989

Yüksek Lisans

Post Process Recontamination in Canning’

University of Lincoln, Humberside College Of Higher Education, Food Studies /Post Harvest Technology

Yabancı Diller

C1 İleri

C1 İleri

İngilizce

A1 Başlangıç

A1 Başlangıç

Fransızca

Sertifika, Kurs ve Eğitimler

2021

2021

AOAC Method Validation Training Course

Mesleki Kurs

AOAC Research Institute

2007

2007

Chromatografi Analiz Kursu

Eğitim Yönetimi ve Planlama

ANT TEKNİK

2005

2005

Biyoistatistik Kursu

Eğitim Yönetimi ve Planlama

KTÜ Tıp Fakültesi

Araştırma Alanları

Tarımsal Bilimler

Su Ürünleri

Su Ürünleri İşleme Teknolojileri

Akademik Ünvanlar / Görevler

2010 - Devam Ediyor

2010 - Devam Ediyor

Prof. Dr.

Karadeniz Teknik Üniversitesi, Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi, Balıkçılık Teknolojisi Mühendisliği

2005 - 2010

2005 - 2010

Doç. Dr.

Karadeniz Teknik Üniversitesi, Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi, Balıkçılık Teknolojisi Mühendisliği

1994 - 2005

1994 - 2005

Yrd. Doç. Dr.

Karadeniz Teknik Üniversitesi, Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi, Balıkçılık Teknolojisi Mühendisliği

1993 - 1994

1993 - 1994

Araştırma Görevlisi Dr.

Karadeniz Teknik Üniversitesi, Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi, Balıkçılık Teknolojisi Mühendisliği

1986 - 1993

1986 - 1993

Araştırma Görevlisi

Karadeniz Teknik Üniversitesi, Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi, Balıkçılık Teknolojisi Mühendisliği

Yönetimsel Görevler

2014 - Devam Ediyor

2014 - Devam Ediyor

Bölüm Başkanı

Karadeniz Teknik Üniversitesi, Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi, Balıkçılık Teknolojisi Mühendisliği

2013 - Devam Ediyor

2013 - Devam Ediyor

Anabilim/Bilim Dalı Başkanı

Karadeniz Teknik Üniversitesi, Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi, Balıkçılık Teknolojisi Mühendisliği

1998 - 2002

1998 - 2002

Bölüm Başkan Yardımcısı

Karadeniz Teknik Üniversitesi, Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi, Balıkçılık Teknolojisi Mühendisliği

Akademi Dışı Deneyim

2004 - 2005

2004 - 2005

Gıda Kalitesi ve Güvenliği Kontrolü

SIGNATURE SEAFOODS, Seattle, Amerika, Gıda Kalitesi ve Güvenliği Kontrolü

2003 - 2004

2003 - 2004

Akademik Danışman

SETBİR, Akademik Danışman

Verdiği Dersler

Doktora

Doktora

Doktora Tezi

Yüksek Lisans

Yüksek Lisans

Seafood Preservation and Transportation

Kabuklu Su Ürünleri İşleme Teknolojisi

Yüksek Lisans Tezi

Lisans

Lisans

Biyoloji

Bitirme Çalışması

Su Ürünleri İşlemesinde Alet ve Ekipmanlar

Ekonomi ve Pazarlama

Balıkçılık İşletmelerinde Yönetim ve Organizasyon

Su Ürünleri Özel İşleme Yöntemleri

Biyoloji

Genel Biyoloji

Makaleler

Tümü (63)
SCI-E, SSCI, AHCI (46)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (48)
ESCI (2)
Scopus (47)
TRDizin (18)
Diğer Yayınlar (7)

2018

2018

11. Su Ürünleri Gıda Güvenliği Hala Sağlanmadı

KÖSE S.

Dünya Gıda , sa.8, ss.26-29, 2018 (Hakemsiz Dergi) Sürdürülebilir Kalkınma

1999

1999

61. Solar drying of rainbow trout

Olgun H., Kose S.

INTERNATIONAL JOURNAL OF ENERGY RESEARCH , cilt.23, sa.11, ss.941-948, 1999 (SCI-Expanded, Scopus) Sürdürülebilir Kalkınma identifier identifier

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

2021

2021

1. Su Ürünlerinde Biyojenik Aminler ve İnsan Sağlığı Açısından Önemi

Köse S.

Gıda Allerjenleri, Bulaşanları ve Halk Sağlığı Açısından Önemi, Trabzon, Türkiye, 24 - 25 Haziran 2021, ss.1-16, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

2019

2019

2. Doğu Karadeniz Bölgesi’xxnde 0-6 yaş grubundaki çocukların balık tüketim alışkanlığınn araştırılması

ÖZŞEKER S., KÖSE S.

4 T H INTERNATIONAL CONGRESS ONWOMAN AND CHILD HEALTH AND EDUCATION, Ankara, Türkiye, 12 Aralık 2019 - 13 Mart 2020, cilt.1, ss.454, (Özet Bildiri)

2017

2017

3. Black Sea Food: Developments,Trends, Problems, Solutions

KÖSE S.

International Conference on Fisheries and Blue Growth, İstanbul, Türkiye, 30 Eylül - 01 Kasım 2017, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

2017

2017

4. The social approach of fish consumption in children

ÖZŞEKER S., KÖSE S.

XIII. Congress of Ecology and Environment with International Participation, Edirne, Türkiye, 12 - 15 Eylül 2017, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

2017

2017

5. Consumer response on fish soup from brook trout (Salvelinus fontinalis Mitchill, 1814)aft er addition of lavitol V as natural antioxidant.

KÖSE S., TUFAN B., Pompe M., Veber M.

52nd CROATIAN AND12th INTERNATIONALSYMPOSIUM ONAGRICULTURE, Dubrovnik, Hırvatistan, 12 - 17 Şubat 2017, ss.1, (Özet Bildiri)

2017

2017

6. Nutritional value of fi sh soup from brook trout (Salvelinus fontinalis Mitchill 1814).

KÖSE S., TUFAN B., Pompe M., Veber M., Petrovsek E., Kristl A.

52nd CROATIAN AND12th INTERNATIONALSYMPOSIUM ONAGRICULTURE, Dubrovnik, Hırvatistan, 12 - 17 Şubat 2017, ss.1, (Özet Bildiri)

2016

2016

7. CONSUMERS` SURVEY OF INDUSTRIAL FISH SOUP PRODUCED FROM THREE DIFFERENT FISH SPECIES

TUFAN B., KÖSE S., POMPE M., VEBER M.

Agrosym 2016-VII International Scientific Agriculture Symposium’unda, Saraybosna, Bosna-Hersek, 6 - 09 Ekim 2016, ss.21, (Özet Bildiri)

2016

2016

8. NUTRITIONAL VALUE OF FISH SOUP FROM CULTURED TROUT (Oncorhynchus mykiss)

KÖSE S., TUFAN B., POMPE M., VEBER M., Petkovsek E.

Agrosym 2016-VII International Scientific Agriculture Symposium’unda, Saraybosna, Bosna-Hersek, 6 - 09 Ekim 2016, ss.27, (Özet Bildiri)

2015

2015

9. A HACCP plan aid for seafood processing companies

KÖSE S.

World Seafood Congress, Grimsby, Birleşik Krallık, 5 - 09 Eylül 2015, ss.1, (Özet Bildiri)

2015

2015

10. Determining the quality changes of salted anchovies produced from previously frozen raw material for a year

KÖSE S., Koral S., TUFAN B.

World Seafood Congress, Grimsby, Birleşik Krallık, 5 - 09 Eylül 2015, ss.1, (Özet Bildiri)

2015

2015

11. Seafood trade of Turkish Black Sea Region

KÖSE S.

World Seafood Congress, Grimsby, Birleşik Krallık, 5 - 09 Eylül 2015, ss.1, (Özet Bildiri)

2014

2014

13. Comparison of Seasonal Fatty Acid Composition of Three Fish Species Living in Different Zones of Eastern Black Sea

TUFAN B., Balçık Mısır G., KÖSE S.

FABA 2014 International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences, Trabzon, Türkiye, 25 - 27 Eylül 2014, (Özet Bildiri)

2014

2014

14. Quality changes and shelf life of cultured and wild hot-smoked Mediterranean horse mackerel (Trachurus mediterraneus) during frozen storage (-20±2 °C)

Koral S., TUFAN B., BAŞÇINAR N., KÖSE S.

FABA2014 International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences, Trabzon, Türkiye, 25 - 27 Eylül 2014, ss.157, (Özet Bildiri)

2014

2014

15. Comparison of lipid and fatty acid contents of cultured and wild mediterranean horse mackerel (Trachurus mediterraneus)

KÖSE S., TUFAN B., BAŞÇINAR N.

65th Pacific Fisheries Technologists Conference, Monterey, Amerika Birleşik Devletleri, 23 - 26 Şubat 2014, ss.7, (Özet Bildiri)

2014

2014

16. Quality changes and shelf life of cultured and wild hot-smoked Mediterranean horse mackerel (Trachurus mediterraneus) at refrigerated (4±1 °C) conditions

KÖSE S., Koral S., TUFAN B., BAŞÇINAR N.

65th Pacific Fisheries Technologists Conference, Monterey, Amerika Birleşik Devletleri, 23 - 26 Şubat 2014, ss.42, (Özet Bildiri)

2014

2014

17. Ready-to-eat Fish Soup From Processing By-Product

TUFAN B., KÖSE S.

65th Pasific Fisheries Technologists Conference, California, Amerika Birleşik Devletleri, 23 - 26 Şubat 2014, ss.57, (Özet Bildiri)

2013

2013

18. Black Sea people’s fish preservation techniques

KÖSE S.

SLOWFISH, İstanbul, Türkiye, 17 - 20 Ekim 2013, ss.1, (Özet Bildiri)

2011

2011

19. Determination of biogenic amines in fish and fisheries products using IC-MS/MS

Scavnicar A., Pompe M., Kocar D., TUFAN B., KÖSE S.

5th International Symposium on RECENT ADVANCES IN FOOD ANALYSIS, Prague, Çek Cumhuriyeti, 1 - 04 Kasım 2011, ss.1, (Özet Bildiri)

2011

2011

20. Histamine Poisoning

KÖSE S.

The First International Food Safety and Sanitation Symposium, Kahire, Mısır, 31 Ekim - 01 Kasım 2011, ss.1, (Özet Bildiri)

2010

2010

24. Biogenic amine contents of traditional fish products of European and Turkish origin.

KÖSE S., Koral S., Pompe M., TUFAN B., Scavnicar A.

2nd International congress on seafood technology, 10 - 13 Mayıs 2010, ss.1, (Özet Bildiri)

2010

2010

25. Determining the quality changes of salted anchovies produced from raw material previously frozen for a year

KÖSE S., Koral S., TUFAN B.

2nd International congress on seafood technology, 10 - 13 Mayıs 2010, ss.1, (Özet Bildiri)

2010

2010

26. Türkiye’deki su ürünleri işleme sektörünün durumu, sorunları ve çözüm önerileri

KÖSE S., Gökoğlu N., Mol Tokay S., Baygar T., Özer N. P., Meriç İ., et al.

Türkiye Ziraat Mühendisleri Odası VII. Teknik Kongresi, Ankara, Türkiye, 11 - 15 Ocak 2010, cilt.II, ss.821-852, (Tam Metin Bildiri)

2009

2009

27. İnvestigating some quality parameters of salted and fermented fish products of EU and Turkish origin in relation to food safety

KÖSE S., Koral S., YAŞAR A., YAYLI N., TUFAN B., Uzen F., et al.

Recent advantaces in food analysis, Prague, Çek Cumhuriyeti, 7 - 09 Kasım 2009, ss.4-12, (Özet Bildiri)

2009

2009

28. Geleneksel Su Ürünlerinde Nitrosamin Miktarlarının Araştırılması

KÖSE S., YAYLI N., YAŞAR A., Koral S., Pompe M., TUFAN B., et al.

Kromatografi Kongresi, Trabzon, Türkiye, 26 - 29 Eylül 2009, ss.1, (Özet Bildiri)

2009

2009

32. Geleneksel yöntemlerle işlenen su ürünlerinde karşılaşabilecek tehlikeler ve HACCP planı için bazı öneriler

KÖSE S.

II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

2009

2009

33. Consumer Attitudes towards Unfamiliar Traditional Fish Products - A Marketing Survey Smoked Fish in Turkey

KÖSE S.

60th Pacific Fisheries Technologists Conference, Portland, Amerika Birleşik Devletleri, 22 - 25 Şubat 2009, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

2008

2008

34. Bitkisel ve hayvansal kökenli histamin zehirlenmesi ve histamin analiz metotlarının karşılaştırılması

KÖSE S.

19. Biyoloji Kongresi., Trabzon, Türkiye, 23 - 27 Haziran 2008, ss.1, (Özet Bildiri)

2008

2008

35. Deniz Canlıları Zehirlenmeleri.

KÖSE S.

Klinik Toksikoloji Semineri., Trabzon, Türkiye, 16 - 18 Mayıs 2008, ss.1, (Özet Bildiri)

2008

2008

36. Investigating Some Quality Parameters of Several Traditional Fish Products in Relation to Food Safety

KÖSE S., Üzen F., TUFAN B., Koral S., GENÇ S., YAŞAR A.

59th Pacific Fisheries Technologists Conference, San Fransisco, Amerika Birleşik Devletleri, 3 - 06 Şubat 2008, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

2007

2007

37. Comparison of seven commercial test kits and HPLC analytical methods for application to salted and fermented fish products

KÖSE S., KAKLIKKAYA N., Koral S., TUFAN B., GENÇ S., BURUK C. K., et al.

Recent Advances in Food Analysis (RAFA conference), Prague, Çek Cumhuriyeti, 7 - 09 Kasım 2007, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

2007

2007

38. Taze balık sevkiyatında alternatif bir yöntemin denenmesi ve normal yöntemlerle karşılaştırılması

TUFAN B., KÖSE S., Koral S., Ayaydın İ.

XIV. Su ürünleri Sempozyumu, Muğla, Türkiye, 4 - 07 Eylül 2007, ss.1, (Özet Bildiri)

2005

2005

39. An update on histamine and biogenic amines in relation to current problems in the fisheries industry

KÖSE S.

Marine and Freshwater Toxins Task Force, AOAC International, Seattle, Amerika Birleşik Devletleri, 23 - 24 Haziran 2005, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

2005

2005

40. A survey to investigate the knowledge of young generation in Turkey relating to health aspects of fish consumption

KÖSE S., KORAL S.

Pacific Fisheries Technologists Meeting, Vancouver, Kanada, 20 - 23 Şubat 2005, (Özet Bildiri)

2005

2005

41. survey to investigate the knowledge of young generation in Turkey relating to health aspects of fish consumption

KÖSE S., ÇAN G., Koral S.

Pacific Fisheries Technologists Meeting, Vancover, Kanada, 20 - 23 Şubat 2005, ss.1, (Özet Bildiri)

2004

2004

42. A survey on the seafood consumption and marketing in Turkey

KÖSE S., ÖĞÜT H.

Fisheries Technologists, 55th Annual Meeting, Seattle, Amerika Birleşik Devletleri, 29 Şubat - 03 Mart 2004, ss.1, (Özet Bildiri)

2004

2004

43. The Effect of Processing Techniques Used on Whiting Burgers Stored at Refrigerated Conditions in Relation to its Quality

KÖSE S., BORAN M., Boran G.

Pacific Fisheries Technologists 55th Annual Meeting, Seattle, Amerika Birleşik Devletleri, 29 Şubat - 03 Mart 2004, (Özet Bildiri)

2003

2003

44. Present state of seafood processing, marketing and HACCP application in Turkey

KÖSE S.

Pacific Fisheries Technologists, 54th Annual Meeting, Astoria, Amerika Birleşik Devletleri, 23 - 26 Şubat 2003, ss.1, (Özet Bildiri)

2000

2000

45. Farklı sıcaklıklarda depolanan mezgit burgerlerin kalite değişimleri.

Kutlu S., KÖSE S.

Sinop Su Ürünleri Kongresi, Sinop, Türkiye, 20 - 22 Eylül 2000, ss.546-555, (Tam Metin Bildiri)

1998

1998

46. Present State of Pollution in the Black Sea

BORAN M., KARAÇAM H., KÖSE S.

First International Symposium on Fisheries and Ecology, Trabzon, Türkiye, 2 - 04 Eylül 1998, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

1998

1998

48. A preliminary study on the epidemiology of seafood poisoning in Turkey

KÖSE S., KARAÇAM H., KOBYA BULUT H.

First International Symposium on Fisheries and Ecology, Trabzon, Türkiye, 2 - 04 Eylül 1998, ss.304-312, (Tam Metin Bildiri)

1998

1998

49. The Possibility of Surimi Production from Horse Mackarel (Trachurus mediterraneus) and Its Quality Changes During Frozen Storage at -20°C for 5 Months

KÖSE S., UZUNCAN Y., BORAN M.

First International Symposium on Fisheries and Ecology, Trabzon, Türkiye, 2 - 04 Eylül 1998, (Tam Metin Bildiri)

1998

1998

50. Temporal and Spatial Distribution of Anionic Surfactant and Phenol on the Eastern Black Sea Coast

BORAN M., KARAÇAM H., KÖSE S.

First International Symposium on Fisheries and Ecology, Trabzon, Türkiye, 2 - 04 Eylül 1998, (Tam Metin Bildiri)

1998

1998

51. Trabzon bölgesinde yaygın olarak avlanan bazı balık türlerinin buzdolabı koşullarında depolama sonucu meydana gelen kimyasal ve duyusal değişimler üzerine değişimler

KÖSE S., Ay S., Kutlu S.

Doğu Anadolu Bölgesi III. Su Ürünleri Sempozyumu, Erzurum, Türkiye, 10 - 12 Haziran 1998, ss.383-394, (Tam Metin Bildiri)

1997

1997

52. Trabzon Sahillerindeki Midyelerde (Mytilus galloprovincialis) Bakteriyal Kontaminasyon

KARAÇAM H., BORAN M., KÖSE S.

Akdeniz Balıkçılık Kongresi, İzmir, Türkiye, 9 - 11 Nisan 1997, (Tam Metin Bildiri)

1995

1995

53. Su Ürünlerinden Kaynaklanan Histamin Zehirlenmesi ve Önemi

KÖSE S.

II. D. Anadolu Su Ürünleri Sempozyumu,, Erzurum, Türkiye, 14 - 17 Haziran 1995, ss.503-514, (Tam Metin Bildiri)

1992

1992

55. Analysis of Fish Meal for Histamine and Related Biogenic Amines, Possibly Associated with Histamine Poisoning or Gizzard Erosion in Poultry

KÖSE S., Knowles M., Miskin D., Quantick P.

3rd World Congress Foodborne Infections and Intoxications, Berlin, Almanya, 16 - 19 Haziran 1992, cilt.2, ss.1357-1360, (Tam Metin Bildiri)

Kitaplar

2022

2022

1. Anchovies as Food

KÖSE S., TUFAN B.

ANCHOVIES OF THE WORLD, Seyhan Kadir, Khan Umar, Editör, RİBİAD, İstanbul, ss.114-141, 2022

2017

2017

2. Biogenic Amines

KÖSE S.

Toxins and Other Harmful Compounds in Foods, Agatha Witczak, Zdzislaw Sikorski, Editör, CRC Press, Londrina, ss.85-152, 2017

2014

2014

3. Seafood Processing Industry in the Turkish Black Sea

KÖSE S.

Turkish Fisheries in the Black Sea., Düzgüneş E, Öztürk B, Zengin M, Editör, Tüdav, İstanbul, ss.575-590, 2014 Sürdürülebilir Kalkınma

2014

2014

4. Fish Processing, Installations: Sustainable Operation

Hall G. M., KÖSE S.

Seafood Processing Technology Quality and Safety, Ioannis S. Boziaris, Editör, John Wiley & Sons, West Sussex, UK , West Sussex, ss.311-342, 2014

2014

2014

5. Seafood Processing Industry in the Turkish Black Sea

KÖSE S.

Turkish Fisheries in the Black Sea, Düzgüneş Ertuğ, Öztürk Bayram, Zengin Mustafa, Editör, TÜDAV, İstanbul, ss.575-590, 2014 Sürdürülebilir Kalkınma

2011

2011

6. Quality Aspects of Onboard Processing

KÖSE S.

Fish Processing, Sustainability and New Opportunities, Hall GM, Editör, John Wiley & Sons, West Sussex, UK , West Sussex, ss.167-206, 2011

2011

2011

7. Quality of Fermented Fish Products

Hall G., KÖSE S.

Fish Processing Sustainability and New Opportunities, George M HALL, Editör, John Wiley and Sons Ltd Wiley-Blackwell, West Sussex, ss.138-166, 2011

Bilirkişi Raporları

2017

2017

1. Bilirkişi raporu

KÖSE S.

T.C. Sürmene Asliye Ceza Mahkemesi, ss.5, Trabzon, 2017

Desteklenen Projeler

2025 - Devam Ediyor

2025 - Devam Ediyor

Karbon Noktalar Temelli Gıda Ambalajı ile Su Ürünlerinin Raf Ömrünün Uzatılması

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

KÖSE S. (Yürütücü), TUFAN B., ÇAYIR M.

2013 - 2016

2013 - 2016

Su Ürünleri İşleme Tesislerindeki Balık Fileto Atıklarının Balık Çorbası Olarak Değerlendirilmesi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

KÖSE S. (Yürütücü)

2010 - 2010

2010 - 2010

Önce gençlerin sonra balıkların kültürü artsın

AB Destekli Diğer Projeler

ALTINOK İ., KÖSE S.

2006 - 2010

2006 - 2010

Traditional United Europe Food (TRUEFOOD)

AB Çerçeve Programları Destekli Proje

KÖSE S. (Yürütücü), BORAN M.

Patent

2018

2018

Endüstriyel Balık Çorbası

Patent

Tescil Edildi, Buluşun Tescil No: TR2016/04771B , Standart Tescil

Bilimsel Dergilerdeki Faaliyetler

2010 - Devam Ediyor

2010 - Devam Ediyor

FisheriesSciences.com

Editör

2001 - Devam Ediyor

2001 - Devam Ediyor

Turkish Journal of Fisheries and Aquatic Sciences

Editör

Bilimsel Kuruluşlardaki Üyelikler / Görevler

2015 - Devam Ediyor

2015 - Devam Ediyor

Institute of Food Research (IFT)

Üye

2007 - Devam Ediyor

2007 - Devam Ediyor

AOAC Research Institute, USA

Üye

Bilimsel Yayınlarda Hakemlikler

Kasım 2014

Kasım 2014

Journal of Food Composition and Analysis

SCI Kapsamındaki Dergi

Kasım 2014

Kasım 2014

Journal of Food Science and Technology

SCI Kapsamındaki Dergi

Kasım 2014

Kasım 2014

Journal of Food Composition and Analysis

SCI Kapsamındaki Dergi

Kasım 2014

Kasım 2014

Journal of Food Composition and Analysis

SCI Kapsamındaki Dergi

Ekim 2014

Ekim 2014

International Food Research Journal

AHCI Kapsamındaki Dergi

Eylül 2014

Eylül 2014

Journal of Food Safety

SCI Kapsamındaki Dergi

Temmuz 2014

Temmuz 2014

Food Control

SCI Kapsamındaki Dergi

Temmuz 2014

Temmuz 2014

Journal of Food Composition and Analysis

SCI Kapsamındaki Dergi

Temmuz 2014

Temmuz 2014

Journal of Food Composition and Analysis

SCI Kapsamındaki Dergi

Nisan 2014

Nisan 2014

Journal of Aquatic Food Products Technology

SCI Kapsamındaki Dergi

Mart 2014

Mart 2014

Journal of Food Safety

SCI Kapsamındaki Dergi

Mart 2014

Mart 2014

Journal of Food Composition and Analysis

SCI Kapsamındaki Dergi

Şubat 2014

Şubat 2014

Food Bioscience

AHCI Kapsamındaki Dergi

Ocak 2014

Ocak 2014

Food Science and Technology International

SCI Kapsamındaki Dergi

Ocak 2014

Ocak 2014

International Journal of Food Science and Technology

SCI Kapsamındaki Dergi

Aralık 2013

Aralık 2013

Journal of Food Composition and Analysis

SCI Kapsamındaki Dergi

Kasım 2013

Kasım 2013

Journal of Food Composition and Analysis

SCI Kapsamındaki Dergi

Kasım 2013

Kasım 2013

Journal of Food Safety

SCI Kapsamındaki Dergi

Kasım 2013

Kasım 2013

Food Science and Technology International

SCI Kapsamındaki Dergi

Bilimsel Projelerde Hakemlikler

Kasım 2013

Kasım 2013



Kongre ve Sempozyum Katılımı Faaliyetleri

01 Eylül 2015 - 01 Eylül 2015

01 Eylül 2015 - 01 Eylül 2015

MACODESU 2015

Katılımcı

Trabzon-Türkiye

01 Eylül 2015 - 01 Eylül 2015

01 Eylül 2015 - 01 Eylül 2015

World Seafood Congress

Katılımcı

-Birleşik Krallık

01 Mayıs 2015 - 01 Mayıs 2015

01 Mayıs 2015 - 01 Mayıs 2015

Marka Şehir Trabzon

Katılımcı

Trabzon-Türkiye

Atıflar

Toplam Atıf Sayısı (WOS): 778

h-indeksi (WOS): 16